Saturday, 28 May 2016
Wanprestatie in laatste thuiswedstrijd
Written by RO   
Sunday, 08 May 2016 11:13

Lineup2sHCSC 1 - ZCFC 1    2-5  (0-4)

Was het de (on)verwachte warmte waar de spelers last van hadden? Laten we het hier maar op houden want een andere rede schiet mij niet te binnen. Goede voorbereiding, duidelijke afspraken gemaakt, maar van dit alles was niets terug te vinden in de wedstrijd. Wat een teleurstelling alom!!! Alhoewel een kenner had het kunnen zien dat het wel eens slecht zou kunnen aflopen als hij naar de W.Up van HCSC had gekeken, wat een lamlendigheid!

Totaal geen beleving en enthousiasme. Verplicht nummertje. Ja, dan kun je dit (en dat is achteraf natuurlijk) verwachten. Alles wat fout kon gaan ging dan ook werkelijk fout. Dit resulteerde in no time in een achterstand van 4-0! Waarna ZCFC gelukkig gas terugnam anders had er een nog veel grotere achterstand ontstaan. Rust 0-4! Twee spelers worden gewisseld. Adri voor Levy en Remsy voor Luuk. Daarna vervangt Denny de met een vervelende blessure uitgevallen Adri. Ziet er niet goed uit!

Read more...
 
4e HCSC 4 maatje te groot voor het 3e elftal van de club
Written by JH   
Sunday, 01 May 2016 10:45

20160430 143802De oefenwedstrijd tussen HCSC 4 - HCSC 3 is niet de spannende partij waar vooraf op gehoopt werd. Het 4e team won overtuigend met 9-0. Met zo af en toe de zon die doorbrak was het op deze klassieke 30 april "voorheen Koninginnedag" heerlijk vertoeven voor de aanwezige supporters op sportpark de dogger. (zie foto, lekker patatje erbij) Volgende week speelt het 4e elftal alweer zijn laatste wedstrijd van het seizoen. Een tweede plaats in de competitie zit er zeker nog in als Medemblik volgende week verliest en HCSC met veel doelpunten het seizoen weet af te sluiten. Vandaag is ook de dag dat Zwaluwen '30 kampioen is geworden in de zaterdag 6e klasse 02, namens HCSC 4: Gefeliciteerd!

De verslaggever!

Read more...
 
Barkrukkenactie groot succes!
Written by HCSC   
Tuesday, 26 April 2016 09:11

AbgrandeKrukkenOmdat de bestaande barkrukken de ‘bar’druk niet meer aankonden, is er na diverse kleine en minder kleine ongelukken een prachtig plan ontstaan om nieuwe barkrukken aan te schaffen in de kantine van de Koninklijke.

Een degelijke barkruk kost natuurlijk flink wat Doekoes. Daarom bedachten Dirk Jr. en Marinus Sr. een spontane actie om deze investering mogelijk te maken. “Sponsor een kruk met je eigen naam voor de Koninklijke”.
Binnen de kortste keren heeft de HCSC familie er 50 besteld en zijn de eerste 40 al te bewonderen in de kantine. Vele vaste inwoners(bewoners) van het pand, supporters, leden en zelfs bezoekers van onze club maakte gebruik van deze mooie aanbieding. De krukken zijn gemaakt van blank hout en moesten worden aangepast aan de sfeer van de kantine. Dat viel nog niet mee , zoveel mensen zoveel meningen .... Maar door fantastisch werk van Jur Jagt , Coen de Ruiter, Henk, Dirk Koorn Jr en Sr is dat toch snel voor elkaar gekomen.  Nu staan er prachtige zeewaardige barkrukken.
De opvallendste naam op een kruk is die van V.V. Kadoelen , op de wedstrijddag van het 1e  tegen Kadoelen ging de actie van start en supporters  van Kadoelen deden spontaan mee en betaalde graag €35, voor een kruk.

Afgelopen zaterdag werd de eerste fauteuil officieel uitgereikt aan Ab Grande, de sponsor van de eerste barkruk. Hij krijgt op de foto zijn kruk en het certificaat van echtheid uitgereikt. Op het certificaat staat dat hij er zorg voor zal dragen, dat de kruk goed onderhouden wordt en de kruk niet mag worden doorverkocht en niet mee naar huis mag worden genomen. De certificaten zijn ondertekend door het bestuur en de sponsor van de kruk.

Natuurlijk zijn alle barkrukken voor algemeen gebruik. Initiatiefnemers en investeerders enorm bedankt voor deze geslaagde actie. Dankzij jullie een veiligere kantine en ook zeker een mooiere uitstraling voor onze club HCSC.

 
3e periode titel wel ver weg nu!
Written by RO   
Sunday, 24 April 2016 12:57

WedstrijdbalJonghollandHCSC 1 - Jong Holland 1   2-2 (1-1)

HCSC had bij winst goede zaken kunnen doen voor de 3e periode, maar daar later meer over. HCSC trad in een 3:5:2 formatie aan tegen Jong Holland onder redelijk goede omstandigheden. Straf windje schuin over het veld maakte het voetballen soms lastig. Maar moet gezegd zijn dat beide partijen er redelijk goed mee omgingen. Vooral de bezoekers hadden voldoende technische kwaliteiten in huis en HCSC deed in de 1e helft niet echt onder voor de bezoekers. Veel strijd waar het voetballen wel wat beter had gekund. Vooral in het maken van de goede keuze,s. Na 15 min. stond de 1-0 al op de teller. Rick die in deze fase soms onze gevaarlijkste aanvaller was, zag bij goed opkomen kans om te scoren. Prima goal.

De wedstrijdbal werd gesponsord door Leeuwenstein & partners! 

Read more...
 
Spannende Voetbaldagen bij HCSC
Written by HCSC   
Thursday, 21 April 2016 10:56

VoetbaldagenHCSC1Geef uw kind een topvakantie!
Na het succes van vorig jaar, dit jaar de tweede editie van clubvoetbaldagen bij HCSC!! 

Drie dagen voetballen, dolle pret en (nieuwe) voetbalvrienden maken, dat zijn de Clubvoetbaldagen bij HCSC! Iedere dag op en top genieten met nieuwe oefeningen, trucjes, lekkere lunch, gave animatie en een te gekke voetbaloutfit. De Clubvoetbaldagen vinden plaats op 24, 25 en 26 Augustus 2016.

Read more...
 
Update inzamelen Vet & Olie
Written by HCSC   
Sunday, 03 April 2016 00:00

Spek de_clubkas_poster2

Beste HCSC'ers en trouwe aanhang. Even een update. In het eerste kwartaal van 2016 is er weer 300 liter Olie en vetten opgehaald en ingeleverd. Ook voor het volgende kwartaaal kunt u ons weer bellen of e-mailen. Heeft u thuis gebruikte of oude oliën of vetten over? Stuur dan een e-mail naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it en u bent er meteen vanaf. U hoeft er alleen maar een e-mailtje aan te wijden en we halen het op afgesproken tijd bij u thuis op. Een belletje naar 0223 630574 kan natuurlijk ook!

1 litertje levert niet zoveel op, maar we kunnen een leuke verdienste ophalen voor HCSC als we allemaal gezamenlijk inleveren. (Net als oud papier bijvoorbeeld) De coördinatie is in handen van Lou Koorn.

Doe mee en laat uw oude olie ophalen door HCSC.

 
HCSC doorbreekt negatieve serie
Written by RO   
Sunday, 20 March 2016 13:38

OpkomastbalHet werd tijd dat HCSC eindelijk weer eens aan het langste eind ging trekken m.a.w. winnen van stadsgenoot Zeemacht. Niet alleen de winst op de stadgenoot was belangrijk, maar ook gezien onze plaats op de ranglijst. We stonden vooraf aan de wedstrijd 4 punten voor op de nacompetitie plek 11 en laat dat nu ook toevallig Zeemacht zijn. Dus we konden een dubbele slag slaan. Het aantal toeschouwers(±800), vuurwerk, de opkomst van de beide ploegen beloofde veel en de spanning was merkbaar op het veld. Eerlijk is eerlijk, het was niet hoogstaand wat er werd geboden. Maar de spanning en de strijd die werd geleverd maakten alles goed. Veel duels over het hele veld met aan beide kanten gevaarlijke situaties voor de goal. Opties gezien leek Zeemacht iets beter en sterker aan de bal. Want op sommige plekken hebben ze echt wel de nodige kwaliteiten. Maar ook de mindere op sommige plekken!
We weten natuurlijk alles van elkaar en daar werd goed op ingespeeld door de beide trainers. Waar HCSC absoluut beter in was, was de wedstrijdmentaliteit. Op sommige momenten de onderliggende partij maar ze knokten zich daar onderuit. Danny v.Driel beet zich vast in Patrick Beens en dat deed hij met zoveel overtuiging dat deze zich steeds meer uit het centrum liet aanspelen en daar is hij minder gevaarlijk!......

Read more...
 
Spek de clubkas met Vet & Olie
Written by HCSC   
Tuesday, 16 February 2016 00:00

Spek de_clubkas_poster2Oliën & vetten inzamelen

Beste HCSC'ers en trouwe aanhang, Olie en vetten inleveren kan nog steeds en gaat in 2016 gewoon door. In 2015 is ongeveer 400 liter opgehaald en hebben nu in 2016 alweer 120 liter om af te voeren. Maar meer is natuurlijk altijd beter. Heeft u thuis gebruikte of oude oliën of vetten over? Stuur dan een e-mail naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it en u bent er meteen vanaf. U hoeft er alleen maar een e-mailtje aan te wijden en we halen het op afgesproken tijd bij u thuis op. Een belletje naar 0223 630574 kan natuurlijk ook!

1 litertje levert niet zoveel op, maar we kunnen een leuke verdienste ophalen voor HCSC als we allemaal gezamenlijk inleveren. (Net als oud papier bijvoorbeeld) De coördinatie is in handen van Lou Koorn.

Doe mee en laat uw oude olie ophalen door HCSC.

 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 1 of 16
Wedstrijden HCSC 1
9-01-16
HCSC 1
Succes 1
6-0
23-jan-16
HCSC 1
Kadoelen sv 1
0-3
30-jan-16
Sp. Andijk 1
HCSC 1
2-2
13-feb-16
HCSC 1
Hellas Sport 1
2-2
20-feb-16
AFC 34 1
HCSC 1
2-3
5-mrt-16
HCSC 1
Opperdoes 1
1-3
12-mrt-16
Zaanlandia 1
HCSC 1
1-3 
19-mrt-16
HCSC 1
Zeemacht 1
1-0
2-apr-16
Wieringermr 1
HCSC 1
0-3
9-apr-16
HCSC 1
VVA/Spart. 1
4-4
16-apr16
Zaanlandia 1
HCSC 1
1-9
23-apr-16
HCSC 1
Jong Holland 1
2-2 
30-apr-16
PSZ 1
HCSC 1
1-3
7-mei-16
HCSC 1
ZCFC 1
2-5
14-mei-16
DZS 1
HCSC 1
2-2
Steun HCSC!

Dpupillen toernooi 2015 (Kijk menu fotos)

Epupillen toernooi 2015(Kijk menu fotos)

F pupillen toernooi 2015(Kijk menu foto's)

Member LoginOok aanwezig

We have 15 guests online
Bestel via deze link!
Banner
Banner
Sponsoren van HCSC
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner