Friday, 04 September 2015
Danacup Denemarken
Written by JvdMade   
Thursday, 23 July 2015 08:21

Only One Dutch Club in the Tournament

H.C.S.C. is the only club from Holland participating in this year's Dana Cup. They have teams in class B 15 and in class B 17. Due to tournaments in Holland and in the neighbouring countries, not that many Dutch clubs come to Dana Cup. However, H.C.S.C. has participated many times.

'Playing football at Dana Cup gives the boys a different kind of challenge. In particular, the Scandinavian teams are hard to play against since they are physically strong. In Holland we focus more on tactics and skills,' says Tim Kuurman, who coaches B 15.

'However, it has been a great experience to face different opponents. The team has learned gradually and found a new way to tackle physically strong teams,' Tim Kuurman underlines. Nevertheless, on Thursday the team lost their first match in the knockout stage in the A end game. Thus, the players now plan to support the club's other team but, of course, they will find time to relax and visit the discotheque.

 
SCHAGER KEEPERSSCHOOL START najaar TRAININGEN
Written by JvdMade   
Monday, 06 July 2015 11:41

In de maanden September en Oktober start de keepersschool een aantal trainingen voor alle jeugd keepers.
De keepersschool geeft jeugdkeepers de kans om een aantal trainingen te volgen om zich te verbeteren.
Het is vanaf 6 jaar tot 18 jaar op het SRC veld te Schagen.
De trainingsdagen zijn zaterdag middag/avond: F,E,D van 16:30 tot 17:45 en C,B,A van 18:00 tot 19:15 uur
De datums zijn 12, 20, 26 september 3, 10, 17, 24, 31 oktober 2015.
Heb je interesse kijk dan op de website; www.schagerkeepersschool.nl.
Voor opgave is dit het emailadres; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
De Schagerkeepersschool is ook aangesloten bij Regeling MEEDOEN NOORDKOP
De schagerkeepersschool is ook op facebook en druk op [vind ik leuk]
Ik hoop samen met jullie mooie, fijne, leerzame en sportieve dagen te beleven.

 
HCSC 2 promoveert naar reserve 2e klasse
Written by AM   
Tuesday, 16 June 2015 11:36

hcsc2 promotieSDat je nooit op moet geven heeft het tweede elftal van HCSC maar weer eens bewezen. Na een matige competitiestart bleef het team geloven in een periodetitel in de reserve derde klasse zaterdag. Na een spannende laatste wedstrijd tegen Kadoelen 2 uit Amsterdam, 9-2 winst, sleepten de mannen van Dirk Koorn en Richard Hoelandt de laatste periodetitel binnen. Eerste tegenstander in de strijd voor promotie was HBOK 3. De wedstrijden eindige in een 4-2 overwinning thuis en een 0-1 verlies in Amsterdam. De eerste stap was gezet......

Read more...
 
Avondvierdaagse HCSC wederom een succes
Written by HCSC   
Friday, 12 June 2015 11:40

AvondVD2015Voor het tweede jaar op rij liep HCSC mee met de avond4daagse. Dit jaar liepen we met een iets grotere groep dan vorig jaar, 45 personen hadden zich ingeschreven. Onder de bezielende leiding van Mitchel werd het een groot feest.

HCSC kwam dit jaar goed voor de dag en presenteerde zich op positieve wijze aan het Helderse publiek. Zo liepen de begeleiders van HCSC in een knappe polo en liepen ook alle kinderen in het blauw wit. De sfeer was voortreffelijk en er werd uit volle borst gezongen....

Read more...
 
Op de fiets voor HCSC
Written by HCSC   
Monday, 08 June 2015 08:06

rabosponsorfietstochtS 2015Coen de Ruiter, Ton Poot, Mees Hoekstra en Johan Brand fietsten € 250,- bij elkaar voor HCSC tijdens de Rabo Sponsor Fietstocht afgelopen zaterdag 6 juni. HCSC bedankt de mannen voor hun inzet op de fiets en hun vrijwilligerswerk voor de club natuurlijk. Top mannen!
We zullen het weer goed besteden voor de club.

 
Kess Androg in team West van KNVB U12
Written by HCSC   
Sunday, 07 June 2015 19:54

teamwestknvbu12meidenSZoals velen van HCSC weten kreeg Kess 2 jaar geleden een oproep van de KNVB om mee te trainen voor de selectie met ongeveer 100 andere meisjes. Na aantal afvalrondes was ze er nog steeds bij en uiteindelijk kwam ze in de selectie en mocht ze mee komen trainen in Winkel. Dit heeft ze het afgelopen seizoen ook mogen doen.

Via deze activiteit (Winkel) werd ze uitgenodigd om mee te doen aan een overstijgende activiteit van de KNVB in Leiden. Hier is een team samengesteld van talenten uit Noord- Holland , Zuid-Holland en Utrecht, dit is het team uit WEST voor meisjes onder de 12. 31 mei j.l. zijn we afgereisd naar Schalkhaar (vlakbij Deventer).
Daar werd het allereerste toptalententoernooi voor meisjes onder de 12 gehouden. Team WEST moest spelen tegen 3 teams ZUID, NOORD/OOST en WESTFALEN (Duitsland) ,het was pittig maar de meiden van WEST hebben de eerste plaats binnen gesleept: WEST - WESTFALEN 2-0, WEST - NOORD/OOST 2-1, WEST - ZUID 1-0.

Read more...
 
Cafe Dupont bezorgt Vijfde nieuwe look
Written by HCSC   
Friday, 27 February 2015 11:23

hcsc 5 bazenSAan het tenue kan het nu niet meer liggen bij het vijfde. Cafe Dupont geeft HCSC 5 een nieuw elan in seizoen 14/15. Hoewel er nog niet al teveel punten in de tas zitten, kunnen de mannen van seniorenteam 5 nu wel genieten van een knap tenue in deze tas. Het tweede deel van het seizoen zullen de "bazen van het vijfde" er alles aan doen om de balans in de tas weer te corrigeren. Het steuntje in de rug van het wereld beroemde cafe Dupont en de prachtige foto's zullen daar zeker bij helpen. Veel succes mannen!

HCSC

Read more...
 
Oude clubkaart vervangen door nieuwe!
Written by HCSC   
Tuesday, 03 February 2015 10:16

oudeclubkaartDeze week zijn de oude Clubpassen, als op de foto, vervallen. Een aantal leden en vrijwilligers van HCSC zijn in bezit van deze kaart. Deze kunnen ze omruilen voor de nieuwe clubpas, welke vrijdagavond wordt geintroduceerd op de vrijwilligersavond. (Natuurlijk met behoud van de tegoeden)
De nieuwe clubpassen kunnen op deze avond worden geruild, maar ook op zaterdag as. 7 februari tussen 13:00u-14:00u voor aanvang wedstrijd HCSC 1 - IJmuiden 1 in de bestuurskamer. Ook voor de jongeren die de clubpas nog te goed hebben van wege hun bijdrage aan de Grote Clubactie kunnen op zaterdag terecht.
Mocht je nu echt niet in staat zijn op deze tijden aanwezig te zijn, neem dan even contact op met de penningmeester op This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

HCSC 

 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 1 of 12
Wedstrijden HCSC 1

5 sep '15

HCSC - PSZ

12 sep '15

Kadoelen sv - HCSC

19 sep '15

HCSC - Sporting Andijk 

26 sep '15

Hellas Sport - HCSC 

3 okt '15

HCSC - AFC 34 

10 okt '15

Opperdoes - HCSC 

17 okt '15

HCSC - Zaanlandia 

31 okt '15

Zeemacht - HCSC 

Steun HCSC met vriendenloterij

Dpupillen toernooi 2015 (Kijk menu fotos)

Epupillen toernooi 2015(Kijk menu fotos)

F pupillen toernooi 2015(Kijk menu foto's)

Member LoginOok aanwezig

We have 32 guests online
Bestel via deze link!
Banner
Banner
Sponsoren van HCSC
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner