Sunday, 14 February 2016
Spreekuur bestuur naar de donderdagavond
Written by HCSC   
Tuesday, 22 December 2015 00:00

Voor een ieder die het nog niet wist of vergeten was. Het spreekuurtje van het bestuur, dat voorheen altijd op woensdagavond was, is verplaatst naar de donderdagavond. Van 19:00u tot 20:00u is er een besturslid aanwezig om uw vragen en/of klachten te behandelen. Of bijvoorbeeld om u bij te staan voor het aanmelden of overschrijven van uw lidmaatschap. U bent van harte welkom, wij willen u graag helpen, uitleg geven en weten wat er allemaal speelt. Als u ideeen of problemen heeft, laat het ons weten en blijf er niet te lang mee lopen.

Veldvoetbal Bestuur

 
IK WIL WEL EEN KEER HELPEN HOOR!!!!!
Written by HCSC   
Tuesday, 22 December 2015 00:00

Handjes3Dat horen we vaak, maar helaas wordt er dan van beiden kanten niets mee gedaan. Help ons van HCSC een club te maken waar een ieder zich thuis voelt!! Hoog Charisma Saamhorigheid Centraal

Bent u ook zo’n iemand die een kind even te hulp schiet als dat nodig is, of een deur open houd voor een ander.
De buren vriendelijk gedag zegt. Zeg maar de kleine dingen, die het leven zo veel mooier maken.
Dan zien we u graag zo nu en dan even bij ons in het wedstrijdsecretariaat om te doen wat u eigenlijk zo normaal vindt.
Even ons uit de brand helpen, een luisterend oor zijn, een bakkie koffie zetten en of inschenken.
De scheidsrechter voorzien van bijvoorbeeld een bal of vlag, een kind helpen met een veter strikken, mee lopen i.v.m verloren en of gevonden voorwerpen enz.

Het zijn de kleine dingen die het hem doen. Vele handen maken licht werk. Als u bereid bent onze club 1 of 2 x per seizoen te helpen zou dat al super zijn. (meerdere keren mag natuurlijk ook!)

We doen deze oproep voor het wedstrijd secretariaat en te denken valt aan een paar uurtjes met name tussen 9 en 12 uur wil het nog wel eens heeeeeel hectisch zijn.

Laat het ons weten wanneer u beschikbaar bent dan plannen we u gelijk in. Ik ben bijna dagelijks bij HCSC maar bellen, appen of mailen mag ook 06-38776808 / This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Read more...
 
HCSC B1 kampioen
Written by AM&RB   
Tuesday, 15 December 2015 15:03

KampioensiteNa een onnodig verlies vorige week bij Winkel B1 moesten de jongens tegen Dirkshorn B1 aan de bak. De winnaar van deze wedstrijd werd namelijk kampioen. Nadat Ruben vrijdag de jongens nog een pep Appie had gestuurd stonden de spelers zaterdagochtend om 09:00 uur super gemotiveerd bij HCSC te wachten op de reis richting Dirkshorn. Helaas hadden we een aantal geblesseerde spelers maar dit werd uitstekend opgevangen door twee spelers van de C1.
Nadat we bij Dirkshorn waren aangekomen gingen de spelers zich omkleden en voorbereiden op de komende wedstrijd. Na de wedstrijd bespreking begon de warming up en om 10:30 kon de wedstrijd beginnen. Onze B1 had weer zijn vaste groep supporters mee die een ieder altijd zeer positief steunen en wij zijn deze groep supporters dan ook zeer dankbaar dat zij er altijd voor ons zijn. Na de pasjes controle kon de wedstrijd beginnen, beiden elftallen begonnen zeer gedreven aan de wedstrijd, na tien minuten opende wij de score  en dat gaf toch wel een verlichting bij een ieder.....

Read more...
 
HCSC gokt en verliest in slotminuten
Written by RO   
Monday, 14 December 2015 09:45

csv-jong-hollandHCSCJong Holland 1 – HCSC 1   3-2 (2-1)

Gegokt en verloren

Na de gewonnen wedstrijd tegen DZS werd in het verslag afgesloten met de wens dat er in de twee resterende uitwedstrijden 4 punten gehaald konden worden. Vorige week 2-2 tegen ZCFC dus moest er nu in de uitwedstrijd tegen Jong Holland gewonnen worden.

Onder slechte omstandigheden(wind en regen) moest HCSC aantreden met 4  invallers. In het begin had HCSC vooral moeite met de bal in de ploeg houden. Veel onnodig balverlies en dan vooral op het middenveld. Daardoor kregen de aanvallers nauwelijks bruikbare ballen. Delano vaak voorzien van hoge ballen en die moet zo’n type speler juist niet krijgen. Tim aan de rechterkant kende het zelfde probleem. Als je dit weet dan is het duidelijk dat Remsy er een beetje verloren bij liep in de spits. Want die is juist afhankelijk van de goede voortzetting vanaf de zijkanten. We hielden ondanks het matige spel  nog redelijk stand. Tot een van richting veranderd schot Marcel totaal verraste en we op achterstand kwamen. Waarschijnlijk had Jong Holland medelijden met ons want ze gaven ons een cadeautje en daar ging Remsy goed mee om. Dus na 25 min. 1-1.  Weer zo’n makkelijk weggegeven doelpunt bracht de stand van 2-1 op het scorebord. Zag er echt knullig uit!! Niet lang daarna zochten de drijf natte ploegen de kleedkamer op voor een warm bakkie thee.........

Read more...
 
Thermo aanbieding voor HCSC leden bij Reus Sport
Written by HCSC   
Friday, 04 December 2015 00:00

Een mooi cadeau voor onder de kerstboom!

Masitaunderwear2015

 
HCSC pakt met ietswat geluk 3 punten
Written by RO   
Sunday, 29 November 2015 13:37

overzichtDoor een aantal afzeggingen en blessures moest er vooraf flink worden gepuzzeld voor de opstelling. Was het  mede daardoor dat we slap aan de wedstrijd begonnen? Zou kunnen want de eerste 20 minuten waren duidelijk voor de gasten. We werden continu onder druk gezet en de ene na de andere aanval richting ons doel. Gelukkig waren ze slordig in het afronden want anders was de wedstrijd al gespeeld na 20 minuten. HCSC herstelde zich en kwam beter in de wedstrijd. Opvallend was hierbij de rol van Denny Greeve. Lang weg geweest door blessure. Ritme opdoen in het 2e en door blessure Jeroen kreeg hij dan eindelijk de kans. Het moet gezegd worden die greep hij met beide handen aan. Kan terug kijken op prima wedstrijd. Na 25 min. lange diepte bal van Levi en Remsy liep tot ieders verbazing de hele achterhoede eruit. Alleen voor de keeper bleef hij beheerst en scoorde cool. 1-0 derhalve. Iets tegen de verhouding in maar gaf ons wel het zo nodige vertrouwen in goede afloop. Het had zelfs 2-0 moeten zijn . Gerald levert prima voorzet af en Remsy vrij voor de keeper schiet hoog over. Had beter lot verdiend. Rust 1-0............

Read more...
 
Jaarvergadering veldvoetbal 2015
Written by HCSC   
Wednesday, 25 November 2015 10:36

PeterenArieRuim dertig leden vonden op donderdag 19 november de weg naar onze kantine op Sportpark de Dogger, waar de jaarlijkse ledenvergadering van Veldvoetbal plaats vond. Het nieuwe bestuur deed daar haar verslag over seizoen 2014-2015. Na het openingsgebed, verzorgt door Willem Burggraaff, werden de agendapunten in een redelijk tempo behandeld. Het was een moeilijk seizoen, met vele nieuwe afspraken en zeer beperkte financiële middelen en mogelijkheden......

Read more...
 
HCSC enorm blij met verbetering toegang kantine
Written by HCSC   
Sunday, 15 November 2015 12:38

StraalbedrijfSandersLogoTrapleuningEen lang uitstaande wens is dan eindelijk in vervulling gegaan. Bovenaan het lijstje van verbeteringen voor de veiligheid van onze leden en bezoekers stond onze toegangstrap naar de kantine. Dankzij Ulbe Kamminga (laswerk) en o.a. Dirk Koorn sr.(montage) kunnen we de trap nu met twee handen ondersteunend nemen. Om het financieel mogelijk te maken kregen we steun van Straalbedrijf Sanders. Zij verzorgde voor HCSC het straalwerk en de fraaie coating van beide leuningen, met het potje van Rien als ondersteuning om enkele andere aan te schaffen materialen te financieren.

HCSC is alle betrokkenen enorm dankbaar voor deze extra veiligheid op onze accommodatie. Op de foto het prachtige resultaat van onze kanjers en Nick en Willem Sanders van straalbedrijf Sanders.

Straalbedrijf Sanders is dé specialist als het gaat om het stralen en spuiten van diverse objecten. Complete sluisdeuren, vlotbruggen, aanlegsteigers, het maakt niet uit. Straalbedrijf Sanders in Den Helder neemt ze net zo gemakkelijk onder handen, want Sanders heeft een van de grootste straalloodsen in de Kop van Noord-Holland.

 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 1 of 14
Wedstrijden HCSC 1
9-01-16
HCSC 1
Succes 1
6-0
23-jan-16
HCSC 1
Kadoelen sv 1
0-3
30-jan-16
Sp. Andijk 1
HCSC 1
2-2
13-feb-16
HCSC 1
Hellas Sport 1
20-feb-16
AFC 34 1
HCSC 1
5-mrt-16
HCSC 1
Opperdoes 1
12-mrt-16
Zaanlandia 1
HCSC 1
19-mrt-16
HCSC 1
Zeemacht 1
2-apr-16
Wieringermr 1
HCSC 1
9-apr-16
HCSC 1
VVA/Spart. 1
23-apr-16
HCSC 1
Jong Holland 1
30-apr-16
PSZ 1
HCSC 1
7-mei-16
HCSC 1
ZCFC 1
14-mei-16
DZS 1
HCSC 1
Steun HCSC!

Dpupillen toernooi 2015 (Kijk menu fotos)

Epupillen toernooi 2015(Kijk menu fotos)

F pupillen toernooi 2015(Kijk menu foto's)

Member LoginOok aanwezig

We have 15 guests online
Bestel via deze link!
Banner
Banner
Sponsoren van HCSC
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner