Tuesday, 23 May 2017
Eindelijk weer zege voor HCSC
Written by RO   
Sunday, 07 May 2017 15:31

Na vier nederlagen op rij wist HCSC eindelijk weer eens drie punten te behalen. En dit tegen ZCFC waar we meestal gelijk tegen spelen. Aardige ploeg die toch wat wisselvallig is ‘s Morgens eerst het 2e zien winnen in hun laatste wedstrijd. 4-3 tegen ZOB. Mooie goals gezien. Proficiat!!

Terug naar het 1e. Vooraf aandacht gevestigd op belang van deze wedstrijd. Niet alleen de plaats op de ranglijst maar vooral een beetje herstel na slechte periode. Wij kunnen veel beter als we dit en dat doen!!!!!!!!! (Blijft intern). En eerlijk is eerlijk ze hebben woord gehouden. Niet altijd oogstrelend maar vol strijd en belevingen dat is toch wat de staf graag ziet, maar niet altijd krijgt te zien. Kwaliteit koppelen aan strijd en beleving is een absolute voorwaarden om succes te hebben. En kijk maar waar dat toe leidt vanmiddag. Leuke pot met zo nu en dan leuke spel momenten van beide zijden. We gaan rusten met een 1-0 voorsprong. Dik verdiend. Prachtige treffer van Tim. Met veel gevoel en met links krult hij de bal in de kruising. Handen op elkaar. Doet ZCFC dan helemaal niets? Ze proberen het zeker maar onze achterhoede houdt goed stand en zo niet dan is er altijd nog Marcel.

Tweede helft staat bol van strijd en rommelig voetbal. ZCFC gooit er fysiek nog meer in. En de referee beoordeelt dat niet altijd goed. Vaak veel twijfel bij het fluiten. Maar we geven alles en de achterhoede geeft geen krimp met hoofdrol voor Nick!!! Prima pot als rechtsachter. Misschien toch wel zijn plekje?????? En niet te vergeten fantastische redding van Marcel in 1:1 situatie. Wat een keeper!!  ZCFC dus sterker (meer balbezit) maar stug HCSC dat gokt op counters. En daar had er een van moeten worden benut. Nevin komt net niet goed uit bij prima voorzet van Marc en mist voor open goal. Was verdiend geweest en beslissend voor de wedstrijd. Dus het blijft 1-0!!!!!!!Opluchting alom bij het laatste fluitsignaal. Gefeliciteerd mannen!!!! Wissels in 2e helft. Bereket voor Tim en Ettemer voor Nevin. Volgende week nog uit tegen Monnickendam. Niet gaan rekenen gewoon kijken waar we staan bij winst. Kan mee en tegen zitten!!!!!!!! Marc viel helaas uit met vervelende blessure (enkel wederom) en werd goed vervangen door Erwin.

Veel succes volgende week. Al zal het puzzelen worden door de blessures en gele kaarten!!!

 
HCSC zakt steeds verder weg op de ranglijst
Written by RO   
Sunday, 30 April 2017 15:00

Zaterdag op bezoek bij DCG. Na de nederlaag tegen Zeemacht hadden we iets goed te maken. Dat idee leefde niet echt bij ons. De eerste helft was zo matig qua inzet en beleving dat we onze handen dicht mochten knijpen dat het slechts 2-0 stond bij de rust.

Na de rust een enigszins herstel. Iets meer strijd en overleg. Maar nu ontbrak het ons in de eindfase aan de goede laatste bal. Zodoende weinig echte kansen. Thuisploeg zag nog kans om 1x te scoren. Eindstand derhalve 3-0!!!! Zoals het er nu uitziet einde seizoen. Nog twee wedstrijden en waarschijnlijk niet meer van invloed op halen van een prijs. Echt jammer. Goede inval beurt van Bereket mag niet onvermeld blijven. Toch nog iets positiefs.

Sportgroeten,

RO!!!

 
HCSC verslikt zich in sterk Zeemacht(HCSC-Zeemacht 2-3)
Written by RO   
Monday, 24 April 2017 05:45

Op het programma vandaag de wedstrijd tegen Zeemacht. Niet zomaar een wedstrijd weten we uit het verleden. Plaatsgenoten!! Blue tegen Red!!!! Maar ook de no 4 tegen de no laatst!!!!! Sfeer vooraf door vuurwerk, groot spandoek, het in gebruik nemen van het nieuwe scorebord. Redenen genoeg om er eens goed voor te gaan zitten. Prima omstandigheden. Veel belangstelling!!!!

Vervelend voor ons was het afhaken van Jordi!!! Maar goed team bij aftrap. Goede bezetting op de bank. Dus vol vertrouwen mede door goede voorbereiding. Alles doorgenomen.!! Waar en wanneer kunnen we Zeemacht pijn doen. En daarnaast Zeemacht niet volledig want de Waard moest afhaken!! Niet onvoordelig voor ons. Is tenslotte hun topscoorder!!!!

De eerste 20 min. zijn voor HCSC. Nog geen doelrijpe kansen maar veel in balbezit en dwingt Zeemacht tot verdedigen. Dan na 15 min de voorsprong. Nevin gaat goed door langs de lijn. Bij achterlijn laat hij harde voorzet los op instormende Tim. En die drukt af. 1-0!!! Prima goal en start tot meer???????

Wat er dan gebeurt blijft een raadsel. We gaan mee in de strijd met Zeemacht. We vergeten te voetballen. Te snel wordt gekozen voor de lange bal. Niet direct onze speelwijze. Zeemacht knokt zich terug in de wedstrijd. Afstanden tussen de linies worden te groot. En al snel valt de gelijkmaker. 1-1!! Vlak voor de rust een penalty tegen en de stand is omgedraaid in ons nadeel 1-2!!! Niet op gerekend!!!

De tweede helft geeft een totaal ander beeld dan de eerste helft. Een fanatiek stug Zeemacht bepaald de wedstrijd. We leggen het af op strijd, beleving en inzet. Vooral de vrije trappen en corners van Zeemacht leveren veel gevaar op voor onze goal. Toch komen we gelijk. Prachtige vrije trap van Mario. Met veel gevoel krult hij de bal over de muur. Keeper kansloos. Zou dit het sein zijn voor ons om door te drukken? Nee we vervallen weer in oude fouten en helpen Zeemacht weer in het zadel. En niet onverdiend scoren zij dan ook 10 min. voor tijd de 2-3!!! Wissels volgen. Ettemer, Jan en Levi vervangen Bernard, Nick en Nevin. Nog wel enkele mogelijkheden voor ons maar de stand blijft ongewijzigd. Zuurverlies!!! Moeilijk te verteren!!!!  Maar het zal moeten en wellicht speelden de spanning en sfeer ons parten. Nog drie wedstrijden en kans op na competitie blijft aanwezig maar wel heel erg klein. Maar we gaan het proberen. Succes!!!!

Sportgroeten

RO!!

 
HCSC 1 en 2 weer zelfde uitslag!!!!
Written by RO   
Sunday, 09 April 2017 14:54

Vorige week gelijke uitslagen bij het 1e en 2e. En vandaag wederom, alleen nu negatieve score. 2-4!!!!!!!! Enorm veel afwezigen bij het eerste. Liefst zes mensen ontbraken op de spelerslijst. Vooral het wegvallen van Kenny viel ons zwaar. Beenbreuk opgelopen op donderdag, einde seizoen.!!! Kenny langs deze weg veel sterkte!!!

Puzzelen voor de opstelling. Hierdoor natuurlijk ook veel wijzigingen bij het 2e!! was te merken. Wennen aan nieuwe spelers, andere opstelling!! Maar wel veel inzet en beleving gezien. Jammer.

Het 1e kende tot voor kort voor aanvang de nodige problemen. Maar door het niet doorgaan van A1 konden we gelukkig op het laatste moment drie spelers toevoegen. Lars, Tom en Jos namen plaats op de bank. Mannen bedankt!!!

OFC lastige ploeg. Snelle buitenspelers en natuurlijk de geroutineerde, slimme, oude spits. En vooral fysiek sterk!! Alles goed doorgenomen en vol vertrouwen beginnen we onder prima omstandigheden aan de wedstrijd. Eerste 10 min even aftasten en kijken waar we ze pijn kunnen doen. Snelle tegengoal doorkruist alle plannen lijkt het. Van richting veranderde vrije trap verdwijnt achter Marcel tegen het net!!!  Niet op gerekend. Maar we herpakken ons snel. Leuk en goed HCSC gezien vervolgens. Veel strijd en beleving. Jerry speelt tegenstander uit op achterlijn en zet goed voor op Mario. Prachtige goal. Verdiend op 1-1!!  Daarna aanvallend HCSC en op counter loerend OFC. Leuke wedstrijd om naar te kijken. We lijken op voorsprong te komen, maar Danny kopt uit corner helaas keihard op de lat. Ruststand 1-1!

Helaas moet Erwin uitvallen met liesklachten. Jordy neemt zijn plek in en Jos Woordman(A1) valt in op voor hem vertrouwde plek. Centrale m.velder!!! Eerste 15 min zijn absoluut voor HCSC. De beloning volgt dan ook snel en op wat voor manier. Nick dribbelend van buiten naar binnen en randstrafschopgebied haalt hij verwoestend uit. Als een granaat in de kruising. Wereld goal!!!! Zou hij meer moeten doen!!!!

OFC zet tandje bij!! En vooral fysiek zetten zij de toon!!! We krijgen het moeilijk maar houden stand. Maar dan uit de kluts valt de gelijkmaker. Daarna een penalty tegen 2-3!!! De pijp raakt langzaam leeg bij ons. Tom vervangt moe gestreden Levi. Jordi en Nevin snakken naar het einde. Hebben heel veel gegeven maar, zitten er door heen. En meer bij ons. Ettemer vervangt Nevin vlak voor tijd. OFC profiteert nog 1x en dus 2-4 op het score boord verdiend?????? Gezien de strijd en inzet had er een gelijkspel ingezeten. Natuurlijk niet tevreden met de uitslag, maar gezien de problemen vooraf toch geen heel slecht gevoel. Alles aan gedaan!!! Weekend rust en dan alles op wedstrijd tegen Zeemacht!! Hopelijk weer een beetje compleet!! We hebben iedereen nodig!!

Sportgroeten

RO!!!!!!

 
HCSC 1 en 2 nemen de punten mee naar huis
Written by RO   
Wednesday, 05 April 2017 20:32

Ook dit weekend weer puzzelen om twee elftallen samen te stellen. Blessure,s,werk en het vertrek van twee van onze amerikaanse vrienden maakten het niet eenvoudig . William en Kim vertrokken vrijdag.Kom er later op terug.gelukkig waren leland en marvin nog beschikbaar.het tweede boekte een overwinning op Jong Holland 3. 0-2!! Proficiat!! Gaat nog ergens om de komende wedstrijden. Leuk!!!

Het eerste vertrok naar PSZ in Zaandam.Minimale bezetting maar wel kwaliteit. PSZ is een rare ploeg. Boekte opvallende resultaten de laatste weken.(winst op Kadoelen en OFC) Veel goals voor maar ook veel goalsl tegen. We waren gewaarschuwd. Op het terrein van Hellas Sport gelukkig dit keer. Betere omstandigheden.Maar wat troosteloos.handje vol toeschouwers.Totaal geen voetbal sfeer!! Lag het daar aan dat wij zo,n slechte eerste helft speelde??? Dacht dat er sprake was van herstel na vorige week. Maar ook dit keer weer hetzelfde beeld. Slecht spel met onderling veel gepraat. Veel spelers deden weer de verkeerde dingen op de verkeerde momenten. Onderling veel verwijten naar elkaar toe.dat we toch gaan rusten met 0-0 was te danken aan marcel. Onwaarschijnlijk goede redding op kop ingekopte bal. Wou dat er een herhaling beschikbaar was!!! Fantastisch!! Niet alleen marcel maar ook de achterhoede speelde solide. Alleen de m.velders en voorhoede lieten het afweten.In de rust vielen er harde woorden!! Direct een wissel ! Jammer dat dit nodig is om verandering tot stand te brengen.Maar het hielp wel!! Een goede tweede helft met nu een fanatiek en gedreven spelend HCSC. Kansen achter elkaar. En we geven niets weg. Johran,Bart,Leland en Danny staan hun mannetje. Nu worden mario en kenny wel veelvuldig gezocht.Prima aanvallen maar we vergeten te scoren. Tot na 25 min. Goede aanval met aan het eind jordi.prima goal. Het wachte is op 0-2. Duurt eigenlijk te lang. Tot 10 min. voor tijd. Mooie counter over veel schijven komt bij Mario. Houdt de rust en overzicht en schuift bal beheerst tegen de touwen.0-2!!! Dik verdiend. Al is het nog even schrikken als PSZ rakelings naast schiet.leland loopt vervelende blessure aan neus op. Na bezoek aan ziekenhuis blijkt het achteraf gelukkig mee te vallen. Bernard vervangt niet geheel fitte Jordi!

Mannen waarom zo,n 1e helft??? Je doet jezelf zo te kort.als wij wat minder mopperen en gewoon ons ding doen hebben we van niet veel tegenstanders te vrezen.genoeg voetbal in de ploeg maar dat wel gepaard moet  gaan met inzet,beleving en nakomen van afspraken.En dat lieten jullie in de 2e helft wel zien. Volgende week tegen OFC graag 90 min. lang.

Helaas moeten we afscheid nemen van William,Leland,Marvin,Kim en yarvin. Echt jammer niet alleen vanwege de kwantiteit maar ook door de kwaliteit. Prima gasten!!! Altijd te trainen en veel beleving. We zullen ze missen!! Good luck and thanks!!!!!!

Patrick bedankt voor de goede zorgen aan Leland!! Top!!!

Sportgroeten

RO!!!!!!!!!!

 
HCSC herpakt zich (Kadoelen - HCSC 2-2)
Written by RO   
Sunday, 26 March 2017 10:10

Na veel appjes en telefoontjes heen en weer verzamelden zich toch 14 spelers om 12:00 uur in de kantine. Lijst van afwezigen: Rick, Marc, Danny, Mario, Nick. Tim gaat alsnog mee maar is nog niet 100%.En dan op bezoek bij Kadoelen. Het tweede kent vanzelfsprekend hierdoor ook personele problemen, maar gaan toch met 12 man op weg naar Haarlem. Benieuwd naar de afloop. Het eerste goed nieuws komt uit Haarlem. Het 2e won met 4-0!! Mooie prestatie.

Dan begint het 1e aan zijn wedstrijd onder prima omstandigheden. Er wordt gekozen voor 4:4:2. Marcel weer terug onder de lat. Levy en Leland starten in de basis. Al snel in de wedstrijd blijkt dat kenny en Bernard niet echt fit zijn. Jordi ziet er ook niet goed uit na aanslag op enkel. Kenny en Jordi spelen door op karakter en goed!!!! Bernard kan niet verder en Marvin vervangt hem. Leland neemt plaats in van Bernard en doet dit opvallend goed.

HCSC start goed. Gedreven en met veel inzet. Jordi sluit een solo af met geplaatst schot op goal. 0-1!!!! Dik verdiend. We zitten goed in wedstrijd. Wat een passie en beleving!! Doet de mensen langs de kant goed om te zien. En dan zit het weer even tegen Corner van links verdwijnt op raadselachtige wijze zomaar in de goal. 1-1. Maar nu geen terugval zoals in het verleden. We gaan vol overtuiging op zoek naar de 2e goal. En die komt. Corner van Bart en Erwin kopt snoeihard in 1-2.!!! Dik verdiend. Rust 1-2.

Praatje in de rust gaat alleen over voetbal en niet over randzaken dit keer. Stemming is goed. We geloven erin. Kadoelen zet het een en ander om en is daardoor gevaarlijker maar niet beter. HCSC nu iets nadrukkelijker op de counter. En doet dat goed. Kansen op 1-3 en 1-4. Zit in deze fase niet mee. Maar we houden stand. Levy moegestreden wordt vervangen door Tim. William zakt terug naar middenveld. Niet veel later stopt aangeslagen Jordi. Willem neemt zijn plaats in. Duikeling van spits van Kadoelen wordt door de scheids gezien als overtreding. Op de stip. 2-2!!!

Zou het dan toch weer???? nee dit keer houden we stand mede door goed keeperswerk van Marcel. En door het hele elftal dat niemand ziet verzaken. Er stond dit keer een elftal. Overtuiging, geloof in goed resultaat. Complimenten. Natuurlijk mankeerde er links en rechts nog wel wat aan, maar als we dit zien vol te houden de resterende wedstrijden dan gaan we nodige punten pakken. En waar dat toe leidt zien we aan het eind van het seizoen wel. Mannen succes en ga zo door!!!! Mooie zaterdag!!!!!!!

Sportgroeten

RO!!!

 
HCSC loopt tegen grote nederlaag aan (HCSC – Castricum 2-7)
Written by RO   
Sunday, 19 March 2017 10:56

Zou HCSC na drie nederlagen op rij eindelijk weer eens drie punten pakken? Daarvoor krijgen ze de koploper op bezoek. Castricum, ook niet direct in goeden doen, moet het slachtoffer worden.

Tegenstander recent bekeken dus er was informatie voorhanden. Alles besproken en afspraken gemaakt. We waren er klaar voor. Zonder Marc en Rick(blessure’s). De start was veel belovend. HCSC zocht de aanval volgens plan. Resulteerde na 20min in een prachtige goal van Mario. Na een mooie actie van Jordi!!!

Spel golft heen en weer. Castricum knokt zich terug in de wedstrijd. En komt al heel snel op voorsprong 1-1 en 1-2 na blunders bij onze achterhoede. Dan kan maar wat opvallender is dat het niveau bij ons zo snel zakt. Of het al gespeeld is!!! Rust derhalve 1-2.

Koppies weer in dezelfde richting proberen te krijgen voor de 2e helft. Achteraf kun je vast stellen dat dit niet echt gelukt is. Eenzijdige 2e helft. Castricum heer en meester. Totaal niets in te brengen meer. Kenny vervangt Mario en Tim en Marvin vervangen William en Danny. Bij 1-5 zien we nog, via Marvin de stand terug komen tot 2-5. Houden we het hierop??? Nee Castricum is niet tevreden en scoort nog 2x. Eindstand 2-7!!!!!!!

Opvallende val op de ranglijst van plaats 2 naar 4!!! Hoe stoppen we dit??? Moet snel gebeuren want anders zit het seizoen er nu al bijna op. En dat had niemand verwacht!!!

Sportgroeten

RO!!!

Soms aandoeningen kunnen effect hebben op de zenuwen die nodig is om een ​​erectie. Talrijke geneesmiddelen worden gebruikt om de symptomen van de ziekte van Parkinson, zoals de behandeling van spierspasmen. Het geneesmiddel is het in combinatie met andere geneesmiddelen voor de symptomen van de ziekte van Parkinson te behandelen. Weet je wat Viagra is? Veel consumenten overwegen over "kamagra oral jelly kopen". Wanneer u remedies zoals Viagra te kopen moet u bespreken met uw apotheker over "kamagra 100mg kopen". De meest gedenkwaardige agency die u moet search is "kamagra jelly kopen". Seksuele disfunctioneren kan een vroegtijdige waarschuwing symptoom van een ander psychisch probleem. Voorgeschreven medicijnen kan levens redden, maar ze kunnen ook komen met potentieel ernstige bijwerkingen. Het is belangrijk te onthouden dat niet alle rechtsmiddelen zijn echt nuttig. Geef niet Viagra of een ander geneesmiddel voor iedereen jonger dan 18 jaar zonder recept.

 
Nieuw interim bestuur HCSC
Written by WB   
Friday, 17 March 2017 13:13

Nadat het volledige Veldvoetbal bestuur in juli 2016 was opgestapt heeft het Hoofdbestuur zitting genomen als Interim bestuur veldvoetbal,

Willem Burggraaff (voorzitter)
Ype Vink ( Penningmeester)
Jos de Vries (Secretaris)

Met hulp en steun van vele vrijwilligers en leden van HCSC, hebben we de competitie zonder al te veel probleem kunnen starten. Naast het draaiend houden van de vereniging was het ook een taak voor het interim bestuur om een nieuw veldvoetbal bestuur te formeren

Dit was / is geen gemakkelijk taak omdat het interim bestuur zorgvuldig wilde kijken naar geschikte kandidaten met de juiste competenties en tevens een sterke affiniteit hebbende met de vereniging HCSC en waar zij voor staat.

Wij als interim bestuur zijn dan ook erg blij dat we kunnen mededelen dat er 3 interim bestuursleden zijn ingestapt in onze prachtige vereniging om samen te werken aan een stevige en solide fundering waar we als vereniging HCSC op door kunnen bouwen.

Dit heeft al gestalde gekregen door het voeren van de gesprekken in de winterstop met alle coördinatoren en Trainers, en als afgeleide daarvan het aanstellen van een T.J.C (zoals vermeld op de website).

De nieuwe interim bestuursleden zijn ;

- Willem Kremers (Algemene Zaken)

- Tamara van der Haven (Secretaris)

- Dirk Koorn JR (Technische zaken en Vice Voorzitter)

Wij zijn nu samen nog op zoek naar een penningmeester die ons wil komen versterken, zodat we van het Interim voetbalbestuur een voetbalbestuur kunnen maken en het hoofdbestuur weer zitting kan nemen in zijn eigenlijke functie.

Dit betekend niet dat wij het voetbalbestuur zullen loslaten maar dat we op de achtergrond nou blijven samenwerken en waar nodig steun geven op elke mogelijke manier.

Wij zullen met elkaar, leden en vrijwilligers deze prachtige vereniging met (kleine) stappen de juiste structuur te geven om nog in lengte van jaren hier van te kunnen genieten.

Zoals in de statuten staat moeten de nieuwe bestuursleden via een ledenvergadering aangesteld worden, deze ledenvergadering zal dan ook worden uitgeschreven.

Meer info betreffende de datum en tijd van die ledenvergadering volgen.

Met vriendelijke groet,

Willem Burggraaff

Voorzitter HCSC

Soms ziekte kan invloed hebt op de zenuwen die nodig is om een ​​erectie. Talrijke geneesmiddelen worden gebruikt om de symptomen van de ziekte van Parkinson, zoals de behandeling van spierspasmen. Het geneesmiddel wordt in combinatie met andere voor geneesmiddelen voor de symptomen van de ziekte van Parkinson te behandelen. Weet je wat Viagra is? Veel consumenten nagaan over "kamagra oral jelly kopen". Wanneer u remedies hoe Viagra te kopen moet u bespreken met uw apotheker over "kamagra 100mg kopen". De zeer gedenkwaardige factor die u moet zoeken is "kamagra jelly kopen". Seksuele disfunctie kan een vroegtijdige waarschuwing symptoom van een ander psychisch probleem. Voorgeschreven medicijnen kan levens redden, maar ze kunnen ook komen met potentieel ernstige bijwerkingen. Het is belangrijk te onthouden dat niet alle rechtsmiddelen hij echt nuttig. Geef niet Viagra of een ander geneesmiddel voor iedereen jonger dan 18 jaar zonder recept.

 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 1 of 18
Steun HCSC!
Banner

Dpupillen toernooi 2015 (Kijk menu fotos)

Epupillen toernooi 2015(Kijk menu fotos)

F pupillen toernooi 2015(Kijk menu foto's)

Member LoginOok aanwezig

We have 2 guests online
Bestel via deze link!
Banner
Banner
Sponsoren van HCSC
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner