Thursday, 24 April 2014
Uitbreiding digitale wedstrijdformulieren
Written by Admin   
Monday, 24 March 2014 08:30

Uitbreiding digitale wedstrijdformulieren start met D-pupillen!

Invoering digitale wedstrijdformulierVanaf komend weekend 29 maart wordt de invulling van digitale wedstrijd formulier een feit voor de D-pupillen. Hierna volgen ook de andere categorien van de B-categorie.

Visuele controle spelerspas jeugdvoetbal 1Op de illustraties van de KNVB val te lezen hoe en wat. Dinsdag avond 25 maart vanaf 19:00uur volgt er een uitleg voor de trainers van de D, C, B categorie hoe hier mee om te gaan en te gebruiken. Dit zal plaatsvinden in de instructie kamer van de HCSC accommodatie..

 
Keeper Lars Pupil van de Week
Written by HCSC   
Monday, 17 March 2014 08:15

pupilvdw2SLars Baanvinger speelt bij HCSC in de D2 en is keeper van dat team. Op zaterdag 15 maart mocht Lars bij de wedstrijd van HCSC 1 tegen Jong Holland de pupil van de week zijn. Lars had in de ochtend zelf net aan verloren met 5-4 van Callantsoog en helaas verloor HCSC 1 later die dag met 2-0 van Jong Holland. 
Nadat Lars de aftrap verricht had en gescoord bij de keeper van de tegenstander heeft Lars de wedstrijd vanuit de dug-out gevolgd. Na de wedstrijd heeft hij in de bestuurskamer een vaantje
en oorkonde in ontvangst genomen van de voorzitter en ook zal hij nog een bal krijgen met daarop de handtekeningen van de selectiespelers.

Lars we hopen dat je een leuke middag hebt gehad !

De HCSC selectie.

Read more...
 
HCSC kan niet stunten tegen titelkandidaat Jong Holland
Written by BW   
Sunday, 16 March 2014 12:20

zwaarbevochten2SHCSC - Jong Holland 0-2  (0-1)
Door: Brian Wijker

Met de klinkende 2-7 overwinning van vorige week op bezoek bij De Zouaven nog in het achterhoofd stonden onze jongens vandaag met veel vertrouwen aan de aftrap voor de ontmoeting met titelkandidaat Jong Holland uit Alkmaar. HCSC staat de laatste jaren bij de Alkmaarse club bekend als een echte 'angstgegner' doordat het al meerdere malen punten wist af te snoepen van 'Het andere Oranje'. Op een winderig maar bovenal zonnig Sportpark de Dogger trad de formatie van interim-trainer José Calderon aan in een volledig blauw tenue.
Buiten de vaste namen mocht ook A-junior Denny Greeve vanaf het eerste fluitsignaal beginnen en startte Kenny Holswilder, eveneens A-junior, op de bank. HCSC wist goed hoe het de bezoekers moest bestrijden, aangezien eerder dit seizoen in de uitwedstrijd, ondanks de 1-0 nederlaag, zeer verdienstelijk partij werd geboden. HCSC begon goed gemutst aan de wedstrijd en wilde de Alkmaarse formatie niet te makkelijk aan voetballen laten toekomen.

Read more...
 
C junioren Cambuur - AZ 30 maart
Written by HCSC   
Wednesday, 12 March 2014 09:29

Ballenjongens Cambuur - AZ

C-junioren van HCSC kunnen zich voor vrijdag 14 maart 16:00uur via email aanmelden op This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it of sms naar Ramon of Raymond om als ballenjongen te fungeren bij de wedstrijd Cambuur -AZ. Er worden 10 ballenjongens/meisjes gevraagd.
Diegene die zich aanmelden als ballenjongen kunnen sowieso mee met de bus. (eigen bijdrage € 5,-)

Bij meer aanmeldingen wordt er geloot welke 10 er mee kunnen als ballenjongen. Omdat de bus waarschijnlijk geen plek heeft voor iedereen als er meer aanmeldingen zijn zal er worden gekeken of er ander vervoer voor de overige aanmeldingen geregeld kan worden.
Meldt je dus altijd aan als je mee wilt, dan gaan wij kijken of we vervoer kunnen regelen.... 

HCSC

 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 2 of 26
Steun HCSC met door tanken bij TOTAL
Banner
Banner
Banner

Wedstrijden HCSC 1

3-5-2014

HCSC-Alcm. Victrix

10-5-2014

Hellas Sport-HCSC

E pupillen toernooi 2013(Alle menu foto''s)

D pupillen toernooi 2013 (Kijk menu fotos)

F pupillen toernooi 2013(Kijk menu foto's)

Member LoginOok aanwezig

We have 7 guests online
Bestel via deze link!
Banner
Sponsoren van HCSC
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner