Sunday, 02 August 2015
Avondvierdaagse HCSC wederom een succes
Written by HCSC   
Friday, 12 June 2015 11:40

AvondVD2015Voor het tweede jaar op rij liep HCSC mee met de avond4daagse. Dit jaar liepen we met een iets grotere groep dan vorig jaar, 45 personen hadden zich ingeschreven. Onder de bezielende leiding van Mitchel werd het een groot feest.

HCSC kwam dit jaar goed voor de dag en presenteerde zich op positieve wijze aan het Helderse publiek. Zo liepen de begeleiders van HCSC in een knappe polo en liepen ook alle kinderen in het blauw wit. De sfeer was voortreffelijk en er werd uit volle borst gezongen....

Read more...
 
Op de fiets voor HCSC
Written by HCSC   
Monday, 08 June 2015 08:06

rabosponsorfietstochtS 2015Coen de Ruiter, Ton Poot, Mees Hoekstra en Johan Brand fietsten € 250,- bij elkaar voor HCSC tijdens de Rabo Sponsor Fietstocht afgelopen zaterdag 6 juni. HCSC bedankt de mannen voor hun inzet op de fiets en hun vrijwilligerswerk voor de club natuurlijk. Top mannen!
We zullen het weer goed besteden voor de club.

 
Kess Androg in team West van KNVB U12
Written by HCSC   
Sunday, 07 June 2015 19:54

teamwestknvbu12meidenSZoals velen van HCSC weten kreeg Kess 2 jaar geleden een oproep van de KNVB om mee te trainen voor de selectie met ongeveer 100 andere meisjes. Na aantal afvalrondes was ze er nog steeds bij en uiteindelijk kwam ze in de selectie en mocht ze mee komen trainen in Winkel. Dit heeft ze het afgelopen seizoen ook mogen doen.

Via deze activiteit (Winkel) werd ze uitgenodigd om mee te doen aan een overstijgende activiteit van de KNVB in Leiden. Hier is een team samengesteld van talenten uit Noord- Holland , Zuid-Holland en Utrecht, dit is het team uit WEST voor meisjes onder de 12. 31 mei j.l. zijn we afgereisd naar Schalkhaar (vlakbij Deventer).
Daar werd het allereerste toptalententoernooi voor meisjes onder de 12 gehouden. Team WEST moest spelen tegen 3 teams ZUID, NOORD/OOST en WESTFALEN (Duitsland) ,het was pittig maar de meiden van WEST hebben de eerste plaats binnen gesleept: WEST - WESTFALEN 2-0, WEST - NOORD/OOST 2-1, WEST - ZUID 1-0.

Read more...
 
HCSC C1 ongeslagen kampioen!!
Written by RA   
Monday, 25 May 2015 08:22

HCSC C1 – Hollandia T C1   1-0 (0-0)

Scoreverloop:  46) 1-0 Isaias Hosé

Scheidsrechter: John van Heeswijk

Opstelling HCSC: Bryan Carsjens;  Vernon Janki (52 Milan Mulder),  Leon Bregman,  Sem Looij,  Luke Snoerwang;  Nimona Michael Workneh (62 Jimmy Ortega Slot),  Cross Tomasouw,  Encho Margaritha,  Gianno Sirvania (66 Tyrone Neslo);  Urshelon Polonius,  Isaias Hosé (57 Jerry Dust)

Het karwei is geklaard!!!   Na een geweldig seizoen waarin het ongeslagen bleef, is HCSC C1 de meer dan verdiende kampioen geworden in de 2e klasse 01. Door dit resultaat promoveert het naar de eerste klasse en dat betekent ook dat het gebeurd is met najaars-en voorjaarscompetities maar dat er gewoon een volledige competitie zal worden afgewerkt van 22 wedstrijden.

Read more...
 
D1 bekroont seizoen met kampioenschap!
Written by AB   
Saturday, 16 May 2015 08:52

D1kampioenViosVIOS D1 – HCSC D1         1-3 (0-0)

Het scenario voor de ontknoping van de voorjaarscompetitie was exact gelijk aan die van het najaar.  De laatste wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 was beslissend voor het kampioenschap. Ook nu stond HCSC op de 1e plaats, ook nu speelde HCSC een uitwedstrijd en ook nu was een gelijkspel voor HCSC genoeg. Een tweetal dingen waren anders. De tegenstander was dit keer VIOS D1 en veel belangrijker nog,  de afloop was dit keer een dikverdiende overwinning voor HCSC! Door deze zege haalden de  Blauwwitten het kampioenschap binnen en werd de teleurstelling van het verlies tegen KGB in het najaar helemaal weggepoetst.

Read more...
 
HCSC F1 voorjaarskampioen!!
Written by C&D   
Sunday, 03 May 2015 10:39

F1kampioenvoorjaar2015Zaterdag 2 mei was het dan zo ver. HCSC F1 moest naar Koedijk om de laatste wedstrijd van het seizoen te spelen voor het kampioenschap, maar dan moest er wel gewonnen worden.
Nadat we woensdag een top training hadden afgewerkt met Tim Kuurman en Mario Post die ons nog even de fijne kneepjes van het voetbal mee gaven zou het helemaal goed gaan komen. De trainers Doety en Cees hadden tegen de ouders gezegd dat alle spelers van F1 vrijdag om 19.30 naar bed moesten. Dit had goed gewerkt want zaterdag ochtend stonden 10 gladiatoren klaar voor de strijd. Met de noppen geslepen en de mouwen omhoog gingen we op pad.
Bij koedijk aangekomen begon de spanning toch te werken, omkleden en warm lopen op het veld.Hier spatte de wil om te winnen en de gretigheid er al van af.
9.00 uur was het dan zo ver, met Harshan , Devin , Jay, Jeff , Mischa , Owen , en Sem in de basis , wissels Vanny Dimas en Jesse begonnen we aan de strijd .
De hele eerste helft waren we gecontroleerd aan het voetballen mooie aanvallen via Mischa en Owen. Sem schoot op de lat en Owen op de paal maar hij wou er niet in!
Gelukkig hielden Jeff, Devin(met een geweldige sliding), en Jay het slot op de deur en kwam Koedijk er niet aan te pas .
Misschien konden de kleine toppers Dimas en Vanny scoren of de snelle Jesse op het midden veld , maar het zat ons niet mee . 0-0 met rust

Read more...
 
HCSC B1 kampioen!
Written by B1   
Monday, 20 April 2015 21:45

B1team2015HCSC B1 kampioen voorjaar 2015!

Afgelopen zaterdag is B1 kampioen geworden. Na veel pech te hebben gehad in de najaarscompetitie hebben we onze trainingen en tactiek voor de voorjaar competitie aangepast. In de eerste wedstrijd van de voorjaar competitie bracht dit nog niet het gewenste resultaat. Maar na verloop van tijd zag je bij een ieder een positieve ontwikkeling en het plezier in het voetballen komen wat resulteerde in vijf gewonnen competitie wedstrijden op rij. Afgelopen zaterdag moest het dan gebeuren we hadden nog een punt nodig om kampioen te worden en dat moest tegen Fc Den Helder gebeuren. Een echte stadsderby waar een ieder al lang mee bezig was, op het laatste moment werd de KNVB scheidsrechter nog van de wedstrijd gehaald maar na wederom een goede inspanning van de dames van het wedstrijdsecretariaat werd Sander Notenbomer bereid gevonden om de wedstrijd te fluiten.

Read more...
 
HCSC 1 “een wedstrijd zoals het weer”
Written by RN   
Sunday, 12 April 2015 12:41

IMG 5202Blauw-Wit - HCSC 1-2  (1-2)

West-Knollendam gaf de navigatie op zaterdag 11 april aan. Tijdens het wegpoetsen van de rommel die Klaas Vaak had achtergelaten leek het nog een prachtige zonnige speeldag te worden. Éénmaal op de verzamelplek voor vertrek aangekomen, was het weer totaal omgeslagen. Een miezerige lucht met een straffe wind beloofde niet veel goeds voor de supporter/verslaggever die vandaag weer eens mee kon omdat zijn eigen team MD1 onverwacht vrij was.

Read more...
 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 1 of 19
Steun HCSC met vriendenloterij

Dpupillen toernooi 2015 (Kijk menu fotos)

Epupillen toernooi 2015(Kijk menu fotos)

F pupillen toernooi 2015(Kijk menu foto's)

Member LoginOok aanwezig

We have 9 guests online
Bestel via deze link!
Banner
Banner
Sponsoren van HCSC
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner