Sunday, 04 October 2015
HCSC naar 3e winst in pover duel
Written by RO   
Sunday, 20 September 2015 12:13

Eerste SportingAndijkHCSC 1 - Sporting Andijk 1   1-0 (0-0)

Wat de beide elftallen zaterdag lieten zien was niet iets waar lang over na gesproken zal worden. Het was heel pover en met weinig hoogte punten. Voor de rust wel geteld een goede mogelijkheid voor Chuckie die de bal uit een goede aanval echter hoog over schoot.
Vooral HCSC grossierde in verkeerde keuze,s en daardoor veel balverlies. Onnodig en daardoor ook onrustig. Veel onbegrip onderling. Gelukkig deed de tegenstander mee op het zelfde niveau en daardoor was er weinig te genieten voor de toeschouwers. Na de rust een iets beter HCSC, wat resulteerde in diversen goede kansen. Maar wat we daar vervolgens mee deden was teleurstellend. Voor eigen kans gaan terwijl er spelers in veel betere positie stonden. Uit een van deze aanvallen werd de bal tegen de uitgestoken arm van een tegenstander geschoten. Strafschop! Bart achter de bal en dat is een zekerheidje. 1-0! Mario kwam vervolgens alleen voor de keeper maar maakte een verkeerde keuze. Door in plaats van door te lopen probeerde hij de keeper te verschalken met een lob. Dan was de wedstrijd gelopen nu bleef het echter spannend tot het laatst. Mario viel uit met enkel blessure en werd vervangen door Jerry..............

Read more...
 
Keepersdag 21 oktober 2015
Written by JvdMade   
Sunday, 20 September 2015 09:58

Beste Keeper/Keepster,

De keepersdag bij SV DE RIJP komt er aan! Woensdag 21 oktober 2015 is het zo ver! Een hele dag kracht-, loop-, coördinatie- en goede keeperstraining door ervaren keeperstrainers, positief gecoacht worden, mentaal begeleid en nog veel meer keepersgerelateerde informatie op de mooie velden van SV De Rijp.

Voor de eerste keer gaan we, van ongeveer 9.30 uur tot aan de uitreiking van de certificaten ca. 16.30 uur, intensief en actief aan de slag. Elke jeugdkeeper is welkom ongeacht zijn niveau of klasse; elke keeper wordt in de groep ingedeeld van maximaal 8 keepers waar hij/zij die dag op een plezierige manier een leerzame dag zal beleven.

Elke deelnemer krijgt een t-shirt, lunch tussen de middag, gelegenheid tot vragenstellen aan en op de foto met een TOPKEEPER en het bijwonen van een demo.

Aan het einde van de dag ontvangt iedereen een gadget en certificaat en worden de prijzen uitgereikt, waaronder de felbegeerde bokaal 'Keeper van de DAG'.

Schrijf je dus snel in, want VOL = VOL! Deelname is € 25,-. Namens organisatie Keepers Xperience XL,

Maurice Bouten (Schoolhouder Keepersschool Challenge Arena)

Barry Vredeveld (Keeperstrainer JVC Julianadorp)

Inschrijven kan via de link

http://www.challenge-arena.nl/index.php/inschrijven

Tot ziens!!! Heeft u nog vragen?? Schroom niet mail op bovenstaand adres. Bellen mag ook; 06-25138422

 
Inschrijving Danacup 2016
Written by DANACUP   
Monday, 14 September 2015 09:07

dana cupBeste HCSC’ ers,
Het is weer zover. Vanaf vandaag kan er weer worden ingeschreven voor de Danacup 2016. Zoals afgelopen keer willen we in 2016 weer met 2 elftallen naar Denemarken gaan. Vanwege de toch krappe bezetting dit jaar hebben we besloten het aantal spelers uit te breiden, namelijk 32 spelers.
De leeftijdscategorieën die zich kunnen inschrijven zijn: Geboren na 01-01-1997 t/m 31-12-2001

Daar waar dit jaar plezier voorop stond zullen we in 2016 de nadruk leggen op prestigieus voetbal. Mocht in onverhoopt geval er meer dan 32 spelers zich inschrijven dan zal er een selectie gaan plaatsvinden. Dit betekent dat inschrijven niet automatisch betekent dat je meegaat naar Denemarken.
Indien minder dan 32 spelers dan zal de inschrijving opengesteld worden voor een lagere leeftijdscategorie. Om alles in goede banen te leiden kan er alleen ingeschreven worden via onderstaand email:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Vermeld hierbij de navolgende gegevens: Voornaam, achternaam, geboortedatum, huidig elftal

De kosten voor deelname zijn plm. :  € 395 p.p. Dit is inclusief vervoer, overnachting, 3 maaltijden per dag.
Vertrek Nederland: zondag 24 juli 2016 (tijdstip nog te bepalen)
Vertrek Denemarken: zaterdag 30 juli 2016 (tijdstip nog te bepalen)

Op een nader te bepalen datum (in ieder geval ruim voor de winterstop) zal er een informatieavond worden gehouden. Deze datum zal via de website van HCSC bekend worden gesteld.

Met sportieve groeten,

HCSC Danacup organisatie.

 
HCSC 1 wint lastige uitwedstrijd van SV Kadoelen
Written by RO   
Sunday, 13 September 2015 10:43

KadoelenlogoSV Kadoelen 1  - HCSC 1   1-4

Vol goede moed vertrok het eerste om 1 uur naar Amsterdam om de moeilijke uitwedstrijd te spelen tegen Kadoelen. In het verleden werden daar alleen maar nederlagen geleden. Daar moest maar eens verandering in komen vonden de spelers. Door de afwezigheid van Matthew, Kenny en Danny moest de techn.staf wel puzzelen. In de achterhoede moest noodgedwongen wat worden geschoven, maar wel met de intentie om niet te veel te veranderen aan de speelwijze. Formatie is en blijft vooralsnog 4:3:3. Deze keer een fitte Remsy in de punt van de aanval. En wat een fitte Remsy voor ons kan beteken liet hij zaterdag weer eens zien. De eerste 20 minuten een gelijk opgaande wedstrijd. Links en rechts wat kansen voor beide partijen......

Read more...
 
HCSC te sterk voor nieuwkomeling PSZ
Written by RO   
Sunday, 06 September 2015 11:16

HCSC-PSZ1HCSC 1 -PSZ 1    3-0

HCSC 1 begon de competitie met een thuiswedstrijd tegen nieuwkomer P.S.Z. Het 1e elftal begon met een compleet nieuwe aanval. Alle drie de spelers maakten hun debuut. Chuckie, Samir en Gerald kunnen terug kijken op een meer dan goede wedstrijd.
Vooral over de flanken waren zij een grote plaag voor de tegenstander. Chuckie liet met regelmaat zien dat we aan hem dit jaar nog veel plezier gaan beleven. Niet altijd, het overzicht behouden voor de goal geniet nog wel wat aandacht. Maar hij is nog jong dus geduld is gevraagd. De eerste 20 min. gingen gelijk op. Tegenstander gokte vanaf de aftrap op de counter. En moet gezegd worden waren daarin niet ongevaarlijk. H.C.S.C kwam soms goed weg. Maar kwam na nerveuze start steeds beter in de wedstrijd. Duidelijk is dat de gevraagde speelwijze van de techn.staf nog wel trainingen nodig heeft. Soms grote tevredenheid langs de lijn maar ook soms veel onbegrip. Kan en moet veel beter!! Maar daar is deze groep van overtuigd dus aan de slag mannen. Na 20 min de 1-0 voorsprong door goed doorzetten van Kenny.

Read more...
 
C junioren op de foto met HelderVastgoed Schilderwerken
Written by HCSC   
Tuesday, 01 September 2015 11:01

HVSfotoWebsiteHCSC vindt een mooie samenwerking met HelderVastgoed Schilderwerken. Vorig seizoen was daar de overeenkomst al, maar dit voorjaar nog even benadrukt met een mooie foto. Voorstellen is waarschijnlijk niet meer nodig, maar Helder Vastgoed Schilderwerken is een modern schilders- en onderhouds-bedrijf, met in totaal ruim 100 medewerkers.

Zij voeren voor diverse opdracht-gevers in Noord-Holland het schilder- en gevelonderhoud aan vastgoed-bezit uit. Hun belangrijkste opdrachtgevers zijn vastgoedbeheerders zoals woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren en overheidsinstellingen. Ze onderscheiden ons door een klantgerichte wijze van werken. Ook staan duurzaamheid, innovatie en betrouwbaarheid bij hun hoog in het vaandel.
Net als HCSC een organisatie met veel mensen uit de regio met diverse nationaliteiten en achtergronden. Van jong tot oud. Maakt zich ook sterk door velen intern op te leiden tot volwaardig vakman, iets wat HCSC ook voor ogen heeft met haar vrijwilligerscorps en haar spelende leden. HCSC is natuurlijk enorm blij met deze steun en hoopt op een langdurige samenwerking.

 
IK WIL WEL EEN KEER HELPEN HOOR!!!!!
Written by HCSC   
Thursday, 20 August 2015 14:42

Handjes3Dat horen we vaak, maar helaas wordt er dan van beiden kanten niets mee gedaan. Help ons van HCSC een club te maken waar een ieder zich thuis voelt!! Hoog Charisma Saamhorigheid Centraal

Bent u ook zo’n iemand die een kind even te hulp schiet als dat nodig is, of een deur open houd voor een ander.
De buren vriendelijk gedag zegt. Zeg maar de kleine dingen, die het leven zo veel mooier maken.
Dan zien we u graag zo nu en dan even bij ons in het wedstrijdsecretariaat om te doen wat u eigenlijk zo normaal vindt.
Even ons uit de brand helpen, een luisterend oor zijn, een bakkie koffie zetten en of inschenken.
De scheidsrechter voorzien van bijvoorbeeld een bal of vlag, een kind helpen met een veter strikken, mee lopen i.v.m verloren en of gevonden voorwerpen enz.

Het zijn de kleine dingen die het hem doen. Vele handen maken licht werk. Als u bereid bent onze club 1 of 2 x per seizoen te helpen zou dat al super zijn. (meerdere keren mag natuurlijk ook!)

We doen deze oproep voor het wedstrijd secretariaat en te denken valt aan een paar uurtjes met name tussen 9 en 12 uur wil het nog wel eens heeeeeel hectisch zijn.

Laat het ons weten wanneer u beschikbaar bent dan plannen we u gelijk in. Ik ben bijna dagelijks bij HCSC maar bellen, appen of mailen mag ook 06-38776808 / This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Read more...
 
Toetje zat in de staart van de Derbydag!
Written by HCSC   
Sunday, 16 August 2015 09:54

resultHCSC-FCDrie senioren elftallen (HCSC 1,2,4 - FC Den Helder 1,2,6) en onze E1 namen het afgelopen zaterdag 15 augustus op tegen FC Den Helder. De oefenduels zorgden natuurlijk voor flink wat aanloop van toeschouwers uit Den Helder en omgeving op Sportpark De Dogger. Een aantal waren even naar Julianaidorp verhuisd om daar de oefenduels van HCSC C1 en C2 te aanschouwen. C1 verloor nipt met 1-0 van JVC C1. Ondanks de nederlagen waren alle trainers toch content met het getoonde spel en inzet van hun teams. Na de overwinning van het 4e viel er voor HCSC in de laatste wedstrijd van de dag nog meer te vieren.
Het toetje zat in de wedstrijd tussen de hoofdmachten van beide clubs. Daar waar FC Den Helder het spel maakte, loerde HCSC 1 op de spaarzame kansen die het kreeg. Het lukte onze gasten niet om door de stugge verdediging te komen en Marcel te passeren. Uit twee dode spelmomenten lukte het HCSC wel om tot scoren te komen. Met een knappe overwinning van 2-0 werd de Derbydag afgesloten. Een gelijkspel op Derbydag met voor beide clubs twee overwinningen en twee verliespartijen. In de derde helft werd gezellig de dag besproken en konden velen zich opmaken voor een bezoekje aan de Visserijdagen.

 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 1 of 13
Wedstrijden HCSC 1

5 sep '15

HCSC - PSZ  3-0

12 sep '15

Kadoelen - HCSC 1-4

19 sep '15

HCSC - Sp. Andijk 1-0

26 sep '15

Hellas Sport - HCSC 0-0

3 okt '15

HCSC - AFC 34 5-1

10 okt '15

Opperdoes - HCSC 

17 okt '15

HCSC - Zaanlandia 

31 okt '15

Zeemacht - HCSC 

Steun HCSC met vriendenloterij

Dpupillen toernooi 2015 (Kijk menu fotos)

Epupillen toernooi 2015(Kijk menu fotos)

F pupillen toernooi 2015(Kijk menu foto's)

Member LoginOok aanwezig

We have 29 guests online
Bestel via deze link!
Banner
Banner
Sponsoren van HCSC
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner