Thursday, 29 January 2015
Nieuwjaarsreceptie en -wedstrijd 2015
Written by Admin   
Wednesday, 07 January 2015 12:02

GroepsOp zaterdag 3 januari, voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie van HCSC, waren er weer vele “oud” selectiespelers uitgenodigd om te kijken of ze hun kwaliteiten nog niet verloren hadden. Dit jaar waren de genodigden: Carlos Bernardina, Wouter Spigt, Patrick Vogelzang, Jeroen Pronk, Gilles van Belzen, Chris Heuvelman, Maurits van Zanten, Patrick Otten, Richard Hoelandt, Jeffrey Androg, Erwin Asselman , Wim de Boer, Wolter Top , Henk Zinhagel, Bart de Boer en Hein Tomasouw.

Zij namen het in twee keer dertig minuten op tegen de huidige selectie, eerste en tweede, van HCSC. Tijdens het broodje en een lekker soepie bij het ontvangst werd even gezellig bijgepraat en de tactiek al besproken. Je kon tijdens de warming-up van de oudgediende al waarnemen dat we met verschillende generaties te maken hadden. Een ieder had zijn eigen voorbereiding. Zo werd er aan het balgevoel gewerkt, spieren daadwerkelijk warm gemaakt en voor sommige was het rekken van de rug tegen het hekwerk al voldoende. Coach Ton Roest vond het allemaal prima, zolang er maar gepresteerd werd op het veld. Na de fluit van Ronald Agema, die voor deze wedstrijd zijn nieuwe scheidsrechters tenue had aangetrokken, werd er voorzichtig rondgespeeld door de veteranen.

Read more...
 
Top 3 verkopers Grote Clubactie ontvangen leuke prijs
Written by HCSC   
Sunday, 28 December 2014 12:46

groteclubactielogokleinHet netto resultaat was dit jaar € 1300,- en dat kan de club goed gebruiken. Het heeft even geduurd, maar de winnaars van de verkoop Grote Clubactie loten zijn bekend. HCSC wil de verkopers van 2014 bedanken voor hun fantastische inzet voor de club. De beste 3 verkopers ontvangen zaterdag 3 januari 2015 na afloop van de Nieuwjaars wedstrijd ongeveer 15:30u een extra attentie voor hun bewezen diensten en geweldige prestatie. Onderstaande winnaars worden verzocht aanwezig te zijn op 3 januari om hun verdiensten en extraatje te ontvangen. Alle andere verkopers zijn natuurlijk ook welkom om hun verdiensten op te halen, maar dat kan eventueel ook op een ander tijdstip.

Winnaars

Loten

1e prijs - Kris Bok

77

2e prijs - Milan Naumann

61

3e prijs - Jens Bakker

40

Overige verkopers!

Read more...
 
SPELREGELBEWIJS B-junioren !!!
Written by HCSC   
Saturday, 20 December 2014 12:23

SpelregelbewijsWil je ook na de winterstop nog voetballen? Dan moet je voor 1 januari 2015 je spelregelbewijs halen!

Dit seizoen is de KNVB begonnen met de invoering van het spelregelbewijs voor tweedejaars B junioren. Spelers geboren in 1998 moeten dit seizoen hun bewijs halen via de website www.voetbalmasterz.nl. De verplichting om het spelregelbewijs te halen is onderdeel van het actieplan 'Tegen geweld, vóór sportiviteit' dat in 2013 door de KNVB is opgesteld.

Read more...
 
Contributie aanpassing!
Written by HCSC   
Saturday, 20 December 2014 00:00

blackknvblogoPlusDe KNVB heeft haar contributie voor bondsleden dit seizoen 14/15 verhoogd met € 2,- per lid. Helaas is het Veldvoetbal Bestuur genoodzaakt dit alsnog door te berekenen aan haar bondsleden. Daarom ontvangt een ieder lid van HCSC veldvoetbal in de maand februari een éénmalige incasso/rekening van € 2,- boven op de normale contributie. Dit geld ook voor de vrijwilligers die vrijwillig bondslid zijn van de KNVB. Niet iedere vrijwilliger hoeft zich van de KNVB aan te melden als bondslid. Voetbal gerelateerde vrijwilligers, trainers/coaches/begeleiders/grensrechters/scheidsrechters bijvoorbeeld, zijn hier wel toe verplicht en worden daarom vrijgesteld door HCSC voor de KNVB afdracht.

Overige vrijwilligers die wel graag bondslid van de KNVB willen blijven krijgen daarom vanaf het volgende seizoen een éénmalige rekening voor de KNVB afdracht. Dit betekent voor senioren >18jr ongeveer  € 10,50 en voor jongeren <18jr € 8,50. Zij kunnen er ook voor kiezen om alleen verenigingslid te blijven en worden dan uiteraard vrijgesteld van deze bijdrage. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met de penningmeester van HCSC Veldvoetbal.

Read more...
 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 2 of 35
Toernooien 2015

 THUIS & UIT TOERNOOIEN

DON. 14 MEI : F-pup. Kees Dekkers
ZAT. 16 MEI : E-pup. Arie van Eis
ZAT. 23 MEI : D-pup. T. v. Lemmeren
ZAT. 30 MEI : HCSC C en B junioren
ZAT. 6 JUNI : HCSC A-junioren 
Totaaloverzicht
Wedstrijden HCSC 1
6-dec-14 HCSC - Kadoelen sv 2-0
13-dec-14 Zeemacht - HCSC 0-0
10-jan-15 HCSC - JVC 2-3 (1-1)
24-jan-15 HCSC - OSV 1-2 (0-2)
31-jan-15 Alcmaria Victrix - HCSC
Steun HCSC met door tanken bij TOTAL
Banner
Banner
Banner

Epupillen toernooi 2014(Kijk menu fotos)

Dpupillen toernooi 2014 (Kijk menu fotos)

F pupillen toernooi 2014(Kijk menu foto's)

Member LoginOok aanwezig

We have 42 guests online
Bestel via deze link!
Banner
Sponsoren van HCSC
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner