Tuesday, 01 December 2015
HCSC enorm blij met verbetering toegang kantine
Written by HCSC   
Sunday, 15 November 2015 12:38

StraalbedrijfSandersLogoTrapleuningEen lang uitstaande wens is dan eindelijk in vervulling gegaan. Bovenaan het lijstje van verbeteringen voor de veiligheid van onze leden en bezoekers stond onze toegangstrap naar de kantine. Dankzij Ulbe Kamminga (laswerk) en o.a. Dirk Koorn sr.(montage) kunnen we de trap nu met twee handen ondersteunend nemen. Om het financieel mogelijk te maken kregen we steun van Straalbedrijf Sanders. Zij verzorgde voor HCSC het straalwerk en de fraaie coating van beide leuningen, met het potje van Rien als ondersteuning om enkele andere aan te schaffen materialen te financieren.

HCSC is alle betrokkenen enorm dankbaar voor deze extra veiligheid op onze accommodatie. Op de foto het prachtige resultaat van onze kanjers en Nick en Willem Sanders van straalbedrijf Sanders.

Straalbedrijf Sanders is dé specialist als het gaat om het stralen en spuiten van diverse objecten. Complete sluisdeuren, vlotbruggen, aanlegsteigers, het maakt niet uit. Straalbedrijf Sanders in Den Helder neemt ze net zo gemakkelijk onder handen, want Sanders heeft een van de grootste straalloodsen in de Kop van Noord-Holland.

 
HCSC verbind zich aan AZ Voetbalschool
Written by HCSC   
Wednesday, 04 November 2015 11:22

BODYContractondertekening5ALKMAAR- De AZ Voetbalschool is sinds afgelopen weekend drie samenwerkingsverbanden met amateurverenigingen rijker. In de bestuurskamer van het AFAS Stadion zetten afgevaardigden Johan en Cees van der Made van HCSC, maar ook van Hazerswoudse Boys en SV Spartanen hun handtekening onder de overeenkomst. 

''Het was een fantastische middag'', blikt Cees van der Made van HCSC terug. ''We werden goed ontvangen in het stadion en stonden niet veel later in de bestuurskamer van de club. Leuk om daar eens een kijkje te mogen nemen en al helemaal als het ook nog eens voor een goed doel is.''

Herstellen
Als tastbaar bewijs van de samenwerking overhandigden Hoofd Jeugdopleiding Aloys Wijnker en Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart het AZ-shirt met daarop de naam van de Helderse voetbalclub. ''Het leek wel alsof we zojuist een transfer hadden afgerond'', vervolgt Van der Made lachend. ''Even serieus, wij zijn oprecht blij met deze samenwerking. Een aantal jaren geleden kenden wij een terugloop in het aantal leden. Gelukkig komen wij daar langzaam maar zeker weer bovenop en om dat herstel te stimuleren, willen wij het niveau van ons jeugdvoetbal maar wat graag opschroeven. Door een intensieve kennisuitwisseling met AZ krijgt onze jeugd niet alleen betere oefenstof, maar groeit de kennis van onze trainers ook nog eens.'' (publicatie 3 november 2015 van AZ media)

Read more...
 
HCSC biedt te weinig in beladen derby!
Written by RO   
Sunday, 01 November 2015 13:57

ZeemachtLogoZeemacht –HCSC  4-2 (2-2)

HCSC moest vooraf aan de wedstrijd tegen Zeemacht puzzelen in de achterhoede door afwezigheid van Rick en Danny. Ditmaal werd gekozen voor Levy en Stefan als vervangers. Ook Kenny moest toekijken door een enkelblessure. Veel publiek langs de lijn, spandoeken, vuurwerk. Het mooie weer zouden moeten zorgen voor spannende derby. Al zou het score verloop dit doen vermoeden maar echt spannend is het nooit geweest. HCSC kwam al heel snel op achterstand door een fantastische goal van(wie anders) Patrick Beens. Al moet gezegd worden dat hij hierbij wel een handje werd geholpen. Kreeg de bal zo maar in de voeten aangespeeld en daar weet hij dan wel raad mee. Achterhoede nog niet echt wakker al zou je dat wel mogen verwachten in zo’n wedstrijd.

Gelukkig viel de gelijkmaker al snel door Remsy. Prima kopgoal na veel fysieke strijd in doelgebied. Dan door blunder van de scheidsrechter weer op achterstand. Veel te makkelijk gegeven strafschop. 2-1!!! Maar weer Remsy scoorde op identieke wijze de gelijkmaker. En in deze fase was HCSC de bovenliggende party. Goede mogelijkheden voor Remsy (snoeihard naast met links) en Johran (net naast in zijnet). We gingen rusten met 2-2.

Read more...
 
B1 junioren tonen trots hun nieuwe trainingspakken en inloopshirts
Written by AM   
Sunday, 18 October 2015 12:38

compositieDe trainers van B1 zijn druk bezig geweest met het zoeken naar sponsoren voor trainingspakken en inloopshirts voor hun elftal. Onze dank gaat dan ook uit naar Cees van der Made die het bedrijf E-RO Tegel Totaal Afbouw uit Houten zover heeft gekregen om de B1 te sponseren met trainingspakken.

Ook dank aan Slot Reclame uit Den Helder voor de sponsering van de inloopshirts.

 
Zaanlandia bezorgt HCSC eerste nederlaag
Written by RO   
Sunday, 18 October 2015 12:30

ZaanlandiathuisSHCSC 1 – Zaanlandia 1   2-4  (1-3)

Grote verrassing!!
Dat HCSC natuurlijk wel eens tegen een nederlaag zou aanlopen dat was duidelijk. De vraag was wanneer en tegen wie? En laten we duidelijk zijn dit was niet ingecalculeerd tegen “laagvlieger” Zaanlandia. Er werd in de voorbespreking dan ook aandacht aan besteed. Denk niet dat je op halve kracht deze wedstrijd gaat winnen!!!  Als er een ploeg is die niemand mag onderschatten dan is het HCSC wel! Daar ontbreekt ons gewoon de klasse voor. Geen schande maar wel een terechte conclusie. Niks mee hoor. Met veel beleving en strijd kun je heel ver komen. Daarnaast het nakomen van gemaakte afspraken en daar schortte het vanmiddag aan. Eerlijk is eerlijk het was geen verkeerde ploeg die we ontmoetten. Geholpen door het score verloop. Als deze ploeg achter komt dan willen ze nog wel eens een beetje doorslaan. Dat gebeurde deze middag juist niet.

Read more...
 
HCSC vergeet zichzelf te belonen
Written by RO   
Sunday, 11 October 2015 10:14

Opperdoes terreinVV Opperdoes 1 - HCSC 1  0-0 (0-0)
In een zeer levendige wedstrijd behaalde het eerste een gelijkspel tegen koploper Opperdoes. Op basis van het geboden spel had er wellicht meer in gezeten. Chuckie kreeg drie “mogelijkheden” om de zo gewenste voorsprong te verkrijgen. Want dan zou het voor ons iets makkelijker worden. Opperdoes iets meer aandringen en wij lekker op de counter met onze drie snelle mannen voorin. Nu bleef het bij twee ploegen die allebei niet veel risico namen. Degene die zou scoren zou wel eens de winnaar kunnen zijn. En de verliezer haakt af in de strijd om de 1e periode titel. Wel opvallend en positief was dat HCSC de fysieke strijd met de thuisploeg vol overgave aanging.

Read more...
 
HCSC wint uiteindelijk makkelijk in matig potje
Written by RO   
Sunday, 04 October 2015 11:29

KopduelRemseyHCSC 1 – AFC 34 1  5-1  (2-1)

Snap U er nog iets van??
Tweede plek op de ranglijst? 13 uit 5 en 13 voor 2 tegen !!! Als je dit leest dan verwacht je een tevreden technische staf. Ja dat waren ze met het gelijke spel van vorige week. Geen drie punten maar goed gespeeld. Nu tegen AFC drie punten klinkende overwinning 5-1, maar niet geheel tevreden over de manier waarop. Matige 1e helft. Grossierde in veel balverlies, verkeerde keuzes, laag tempo!! Ondanks dat, kwamen we snel op 1-0. Prima diepte bal van Kenny werd keurig ingeschoten door Gerald. We bleven onrustig en kwamen daardoor op 1-1. Geheel onnodig, maar gaf de bezoekers datgeen waar we niet op hadden gegokt. Hoop op goed resultaat!!! Zo bleven ze in de wedstrijd.

Gelukkig wist Kenny vlak voor rust uit een van de wel goed lopende aanvallen schitterend te scoren. Van 30 meter vol op de wreef en onhoudbaar tegen het net. In de rust de puntjes op de i gezet. En dan vooral over de makkelijke zaken. Meer op de helft van de tegenstander spelen, eerder kiezen voor vooruit dan voor breed of terug. Dus het tempo moest omhoog.

Read more...
 
HCSC poetst slechte wedstrijd weg
Written by RO   
Sunday, 27 September 2015 11:06

HellasHellas Sport 1 - HCSC 1 0-0 (0-0)

HCSC behaalde vorige week een overwinning in slechte wedstrijd. Is op de training nog lang over gesproken. Er werd beterschap beloofd. En dat hebben ze gedaan. In leuke en van onze kant goede wedstrijd behaalde ze een meer dan verdiend gelijkspel spel tegen Hellas Sport. Niet tevreden over het ene punt maar wel op de manier van spelen. We starten iets ongebruikelijk door het laat aansluiten van Mark die met tweede mee was. Dus even een andere trainer voor de groep. Had verder geen invloed.

Onder prima omstandigheden werd begonnen aan vooraf ingeschatte moeilijke pot. Maar al na 3 min. konden we op voorsprong komen echter Mario zag zijn goed ingeschoten bal net het doel niet halen. Vlak hierna schoof Mark aan op de bank en zag vervolgens een goed HCSC spelen. Achter alles onder controle, goed positie spel op m.veld en gevaarlijke aanvallers......

Read more...
 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 1 of 14
Wedstrijden HCSC 1

10 okt '15

Opperdoes - HCSC 0-0

17 okt '15

HCSC - Zaanlandia 2-4

31 okt '15

Zeemacht - HCSC 4-2

7 nov '15

HCSC - Wieringermeer 1-2

14 nov '15

VVA/Spartaan - HCSC 0-0

28 nov '15

HCSC - DZS 3-0

5 dec '15

ZCFC - HCSC

12 dec '15

Jong Holland - HCSC

Steun HCSC!

Dpupillen toernooi 2015 (Kijk menu fotos)

Epupillen toernooi 2015(Kijk menu fotos)

F pupillen toernooi 2015(Kijk menu foto's)

Member LoginOok aanwezig

We have 25 guests online
Bestel via deze link!
Banner
Banner
Sponsoren van HCSC
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner