Tuesday, 26 May 2015
HCSC B1 kampioen!
Written by B1   
Monday, 20 April 2015 21:45

B1team2015HCSC B1 kampioen voorjaar 2015!

Afgelopen zaterdag is B1 kampioen geworden. Na veel pech te hebben gehad in de najaarscompetitie hebben we onze trainingen en tactiek voor de voorjaar competitie aangepast. In de eerste wedstrijd van de voorjaar competitie bracht dit nog niet het gewenste resultaat. Maar na verloop van tijd zag je bij een ieder een positieve ontwikkeling en het plezier in het voetballen komen wat resulteerde in vijf gewonnen competitie wedstrijden op rij. Afgelopen zaterdag moest het dan gebeuren we hadden nog een punt nodig om kampioen te worden en dat moest tegen Fc Den Helder gebeuren. Een echte stadsderby waar een ieder al lang mee bezig was, op het laatste moment werd de KNVB scheidsrechter nog van de wedstrijd gehaald maar na wederom een goede inspanning van de dames van het wedstrijdsecretariaat werd Sander Notenbomer bereid gevonden om de wedstrijd te fluiten.

Read more...
 
Verdiende overwinning Zeemacht in Helderse Derby!
Written by Admin   
Monday, 20 April 2015 10:55

Vuurwerk1HCSC – Zeemacht 0-3 (0-1)

Dat het op deze prachtige voetbaldag weleens druk kon worden op Sportpark de Dogger lag in de voorspelling. Een kleine 1000 supporters/toeschouwers en gezelligheidsmensen bezochten de clash tussen HCSC en Zeemacht op zaterdag 18 april.

De wedstrijd begon om 17:00uur. Onder een blauwe hemel met een heerlijk zonnetje werd de sfeer opgebouwd door aanhangers van de blauwen en de rooien met rooksignalen en iets wat overdreven vuurwerk. Gelukkig was de sfeer langs de kant beter dan het niveau van de wedstrijd de eerste 30 minuten. Werd er op het veld aftastend en zenuwachtig gezocht naar de mogelijkheden. De aanmoedigingen en de gezelligheid langs de kant waren snel gevonden door de toeschouwers. De gretigheid op het veld was er wel, maar was bij HCSC minder waarneembaar dan bij Zeemacht. Je kon zien dat er meer voetbaljaren in het rode shirt liep. Met betere keuzes in het spel en wat meer voetbal intelligentie had Zeemacht licht de overhand. Een paar kleine kansen kreeg HCSC wel, maar de eerste grote 10 minuten voor de rust, was voor de gasten. Een prachtige lop over Bruul belandde na de stuit gelukkig net over de lat van HCSC. De gasten roken mogelijkheden en vijf minuten later lieten zij een kans dan ook niet onbenut. Vlak voor de thee stond het 0-1. (Ingmar de Waard)

Read more...
 
Vrouwen SC Heerenveen vs USA U18
Written by HCSC   
Monday, 13 April 2015 07:42

HeerenveenUSAvoetbalVanmiddag om 17:00uur speelt het vrouwen eredivisie team van SC Heerenveen een oefenwedstrijd tegen USA U18 op Spotpark De Dogger. Het vrouwenvoetbal is op dit moment een van de snelst groeiende sporten in vele westerse landen, zo ook Nederland. Ook in omgeving van Den Helder is dit merkbaar en zijn er steeds meer meiden die zich bij voetbalverenigingen aanmelden. Alex Pama (oud HCSC'er) komt vanmiddag met zijn meidenteam USA Region lll U18 een oefenduel spelen tegen de Dames van SC Heerenveen. Meiden uit Den Helder en omgeving kom vanmiddag kijken en laat je inspireren op Sportpark De Dogger bij HCSC.
Aanvang wedstrijd 17:00uur , toegang gratis uiteraard!! 

 
HCSC 1 “een wedstrijd zoals het weer”
Written by RN   
Sunday, 12 April 2015 12:41

IMG 5202Blauw-Wit - HCSC 1-2  (1-2)

West-Knollendam gaf de navigatie op zaterdag 11 april aan. Tijdens het wegpoetsen van de rommel die Klaas Vaak had achtergelaten leek het nog een prachtige zonnige speeldag te worden. Éénmaal op de verzamelplek voor vertrek aangekomen, was het weer totaal omgeslagen. Een miezerige lucht met een straffe wind beloofde niet veel goeds voor de supporter/verslaggever die vandaag weer eens mee kon omdat zijn eigen team MD1 onverwacht vrij was.

Read more...
 
Over en uit in Beker voor D1!
Written by AB   
Saturday, 11 April 2015 08:16

d1-Spirit1HCSC D1 – Spirit 30 D1  1-1 (0-0), Spirit wint na strafschoppen

Wat begon als een mooie zomerse voetbalavond eindigde in een totale deceptie voor HCSC D1. Tegen de verhouding in kwam tegenstander Spirit 30 in de slotfase langszij en trok vervolgens de bekerwedstrijd naar zich toe in de strafschoppenserie.

Een uur voor de wedstrijd werden de trainers verrast door de afwezigheid van Godfrey. Na een telefoontje bleek de spits geblesseerd te zijn en niet te kunnen voetballen. Vanwege de sluimerende blessure van Kunil was Deliano al aan de groep toegevoegd zodat D1 toch met 2 wissels kon beginnen aan de bekerwedstrijd tegen Spirit. De tegenstander uit Hoogkarspel had in de vorige ronde KGB D1 uitgeschakeld en was naar verwachting een geduchte tegenstander.

Read more...
 
Positieve “vibe” bij HCSC mede door Pupil van de week Stan
Written by HCSC   
Monday, 30 March 2015 00:00

puvdwStan1Afgelopen zaterdag speelde HCSC1 tegen de altijd lastige en stugge DZS, die we nog heel goed van de zware uitwedstrijd kenden. Vooraf aan deze wedstrijd en de voorbereiding erop verwelkomden we zoals in elke thuiswedstrijd onze Pupil van de Week. Deze keer was het niemand minder dan Stan Bok, één van de talentvolle spelers van de D1. Zijn trainer en voorbeeld, Tim Kuurman, stond al een hele tijd droog en met de komst van deze mascotte kan je aan je water voelen dat er een positieve “vibe” door de kleedkamer ging en die niet verloren kon gaan. Verder hadden we vandaag voor het eerste in de basis als spits, het aanstormende talent Luuk van Heeswijk. (Op de foto Stan Bok bij de HCSC spelers in de kleedkamer)

Read more...
 
Avondvierdaagse lopen met HCSC!
Written by HCSC   
Thursday, 05 March 2015 09:25

AvondvierdaagseSiteVorige jaar was het een groot succes met een leuke groep dit jaar willen we een nog grotere groep met nog meer jeugd en veel lol en veel gezang.
Je kan je nu al opgeven.

Lijkt het je leuk om met hcsc mee te lopen en in tenue en HCSC-vlag.
Op 8,9,10,11 juni 2015. Geef je dan snel op met je naam en hoeveel km je wil lopen.

Wil je de 5 km of de 10 km geef het duidelijk aan hoeveel km je wil lopen met je voor- en achternaam.

Kosten voor het lopen zijn € 5,50

Je kan je opgeven bij Mitchel Nijhuis,trainer van HCSC D3 aanwezig op het veld op dinsdag en donderdag van 5 tot half 7.
of anders via de mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Hoop dat we dit jaar weer een knallende avondvierdaagse te lopen met nog een grotere groep!!!

 
Schrijf je nu in voor de Clubvoetbaldagen bij HCSC!
Written by HCSC   
Thursday, 05 March 2015 00:00

PersPlaatjeDe 3 leukste voetbaldagen van de zomervakantie!

Voor elke voetballer van 6 t/m 13 jaar, lid of geen lid iedereen kan meedoen!
Drie dagen voetballen, pret en vrienden maken. Je wordt geheel verwend met nieuwe oefeningen, trucjes, lekkere lunch, te gekke animatie en een spetterende voetbaloutfit.

Je slaapt lekker thuis maar voor de rest ben je elke dag de gast van HCSC. Ook ideaal voor (drukke) ouders dus. Bekijk al het leuks op: http://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-HCSC/

Deze voetbaldagen in Den Helder zullen plaatsvinden op 12, 13 en 14 Augustus 2015.

Meld je nu aan voor deze topdagen in je vakantie en schrijf snel in want VOL is echt VOL!

Read more...
 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 1 of 19
Toernooien 2015

 THUIS & UIT TOERNOOIEN

DON. 14 MEI : F-pup. Kees Dekkers
ZAT. 16 MEI : E-pup. Arie van Eis
ZAT. 23 MEI : D-pup. T. v. Lemmeren
ZAT. 30 MEI : HCSC C en B junioren
ZAT. 6 JUNI : HCSC A-junioren 
Totaaloverzicht
Wedstrijden HCSC 1
14-mrt-15 Alcm. Victrix - HCSC  0-1
21-mrt-15 Reiger Boys - HCSC 1-0
28-mrt-15 HCSC - DZS 6-1
11-apr-15 Blauw Wit W - HCSC 1-2
18-apr-15 HCSC - Zeemacht 0-3
25-apr-15 ZCFC - HCSC 2-2
2-mei-15 Kadoelen sv - HCSC 5-1
9-mei-15 HCSC - Wieringermeer
Steun HCSC met door tanken bij TOTAL
Banner
Banner
Banner

Epupillen toernooi 2014(Kijk menu fotos)

Dpupillen toernooi 2014 (Kijk menu fotos)

F pupillen toernooi 2014(Kijk menu foto's)

Member LoginOok aanwezig

We have 13 guests online
Bestel via deze link!
Banner
Banner
Sponsoren van HCSC
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner