Wednesday, 26 October 2016
Wedstrijdverslag Sporting Andijk JO9-1 vs HCSC JO9-1
Written by Admin   
Monday, 10 October 2016 16:03

Sporting Andijk JO9-1 VS HCSC JO9-1. UITSLAG 5-3

Opstelling: Bas Luiten(keeper), Dean de Vreugd, Odin de Haan, Thijs Lastdrager(aanvoerder), Luc Mangelsdorf, Fabian Carmona, Teun van Heteren.

Wissels: Sam van Heteren, Vany Kloof, Abbas Zulfiqar

Scoreverloop:

1-0, 1-1 Carmona, 2-1, 2-2 Kloof, 3-2 rust, 3-3 Kloof, 4-3, 5-3

Na 4 gewonnen wedstrijden en met een mooi doelsaldo gedeeltelijk de eerste plaats bezet te houden gingen we om 08:00 op weg naar Andijk.

Thijs was voor deze wedstrijd tot aanvoerder gekozen het beloofde weer een leuke wedstrijd te worden met prachtig weer maar dat liep toch even anders.(wel een prachtig weertje hoor…..)

Als snel na de aftrap stonden we voor eerst tegen achterstand aan te kijken en dat wat iets wat voor iedereen van ons nieuw was.
Gelukkig duurde die achterstand niet al te lang want Fabian speelde met slalom 3 tegenstander uit en werkte de 1-1 tegen de touwen.

Ik denk dat we deze wedstrijd een beetje onder de indruk waren van de tegenstander en dat we niet goed wisten wat we ermee aan moesten want we waren alles behalve goed en geconcentreerd bezig.

In de eerste helft kregen we nog 2 doelpunten tegen maar voor ons prikte Vany er ook nog eentje binnen zodat we met een 3-2 achterstand konden rusten.

Na limonade en een mars in de kleedkamer voor een wat meer energie in de benen begonnen we aan de 2e helft en al gauw schoot Vany zijn 2e doelpunt binnen en trok daarmee de stand gelijk naar 3-3.

Het spel bleef vervolgens een beetje heen en weer golfen waarbij onze keeper Bas Luiten een aantal keren uitstekend optrad om ons weer van een achterstand te behoeden maar ook de keeper van Andijk had het niet rustig maar hield zijn doel schoon.

In het laatste deel van de wedstrijd wist Andijk er toch 2x doorheen te komen en dat resulteerden in de 4-3 en 5-3.

Voetballend was de tegenstander niet echt goed maar ja…. als wij het dan zelf ook niet laten zien kan het alle kanten op gaan.

Laten we deze dag maar als een off-day beschouwen en gauw vergeten.

Jongens van HCSC JO9-1: De trainer neemt deze nederlaag voor geheel voor z'n rekening want hij dacht er veel te makkelijk over en heeft daarmee hopelijk iets geleerd…..

Groetjes van een HCSC JO9-1 fan

 
HCSC neemt kop positie in na winst op Kadoelen
Written by RO   
Monday, 03 October 2016 10:28

KadoelenlogohcscIn aanloop naar de topper tegen Kadoelen komt de selectie om 12 uur bijeen voor eerst een soepje/broodje en vervolgens de bespreking. Grote selectie daar het 2e niet hoefde aan te treden.De tegenstander had afbericht, daar ze geen elftal op de been konden brengen.Treurig maar er zijn dus meer verenigingen die deze problemen kennen.

Er wordt  in de bespreking toch niet al teveel aandacht besteed aan het belang van deze wedstrijd,dit legt alleen maar veel druk op bij het elftal. De aandacht gaat ook nu weer uit naar de manier waarop we willen spelen.Mindere punten van de wedstrijd van vorige week worden weer behandeld.De kwaliteiten van Kadoelen zijn inmiddels wel bekend en daar wordt nog even de aandacht voor gevraagd.

Opstelling kent weinig verassingen.Tim weer terug en krijgt plekje in de aanval waardoor Marc D. weer plaats neemt op het middenveld.

De eerste helft gaat gelijk op en kent weinig hoogtepunten.veel duels en dan vooral op het midenveld.Angst regeert.Niet achterkomen lijkt vooralsnog het parool.HCSC hanteert ,tegen de afspraak in,te snel en te vaak de lange bal. Daar weet de achterhoede met veel lange spelers wel raad mee. Geheel tegen de verhouding in neemt kadoelen een voorsprong.Slordig uitverdedigen bij HCSC brengt de bal bij l.buiten van kadoelen die een voorzet loslaat en die komt tegen hand/arm van erwin.penalty. Goed ingeschoten en 1-0 voor bezoekers.Dompertje!!!! HCSC is even aangeslagen. Maar al snel pikken ze het op. Met als gevolg de gelijkmaker. Marc D. krijgt de kans om te scoren door het nemen van vrije trap. Die kans grijpt hij met beiden handen aan.Goed ingeschoten 1-1. En snel daarna de voorsprong. Bal blijft na corner hangen in het strafschopgebied en uiteindelijk mag Tim(wie anders) als laatste inschieten.Ruststand 2-1!!!!

Advies in de rust aan....

Read more...
 
Belangrijk bericht van het Hoofdbestuur van HCSC
Written by HCSC   
Thursday, 11 August 2016 19:35

uitroeptekenbord2Beste sport vrienden en vriendinnen,

Het is nu 5 weken geleden dat we de bijzondere ledenvergadering van afdeling Veldvoetbal hebben gehad waarbij het volledige veldvoetbal bestuur (VVB) haar functie heeft neergelegd.

Sinds die dag heeft het Hoofdbestuur (HB) de zaak waargenomen en wist zich direct gesteund door een groot aantal enthousiaste leden welke hun verantwoording namen en allerlei activiteiten oppakten.

Ook het afgetreden VVB bestuur heeft ons ondersteund met informatie en aanbevelingen.

Tevens heeft het HB een organigram gemaakt/ingevuld met mensen welke de diverse functie vervullen en/of activiteiten zullen organiseren en begeleiden.
Op de website is de lijst van trainers/leiders e.d. bijgewerkt.
Het zal duidelijk zijn dat er nog een aantal vacatures zijn en hopen deze met uw hulp snel te kunnen vervullen. 

Helaas hebben wij nog geen kandidaten kunnen vinden voor de functies voor het VVB bestuur van - Voorzitter,- Penningmeester en - Secretaris.
Graag horen wij (vertrouwelijk) vanuit de leden of u ons kunt helpen met het vinden van de juiste kandidaten.
Het HB zal voorlopig de functies waarnemen;

  • Voorzitter             Willem Burggraaff
  • Secretaris             Jos de Vries
  • Penningmeester    Ype Vink

Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd verblijven wij met Sportieve groeten,

Willem Burggraaff
Voorzitter HB en VVB a.i.

 
Bijzondere Algemene Ledenvergadering Veldvoetbal HCSC
Written by Admin   
Saturday, 18 June 2016 10:00

uitroeptekenbord2Het bestuur nodigt al haar leden(ook ouders van onze jeugd dus) uit op donderdag 7 juli om 19:30u in de kantine op Sportpark de Dogger. Deze bijzondere ledenvergadering roept het bestuur Veldvoetbal uit om uw mening te vragen over de eventuele te nemen stappen voor de club. Het veldvoetbal bestuur voorziet namelijk grote problemen in haar organisatie wanneer zij niet de mogelijkheid krijgt om af te wijken van haar huishoudelijke regelementen en of statuten. Het is BELANGRIJK dat u met velen aanwezig bent, zodat het bestuur hier opties aan haar leden kan geven en daarmee gedragen of niet gedragen beslissingen kan nemen voor haar vereniging of haar zelf.

KORTOM, HOE MOET DE VERENIGING ER UIT ZIEN WAAR U LID VAN WILT ZIJN????

Agenda:

1. Opening.

2. Begroting/Huidige en te verwachten financiële mogelijkheden naar de toekomst.

3. Vooruitgang HCSC, bijvoorbeeld: Mogelijkheden afwijken regelementen en statuten.

4. Kernwaarden HCSC

5. Rondvraag

6. Sluiting.

Onderdelen ALV:

Bijzondere Algemene Ledenvergadering Veldvoetbal HCSC
onderdelen ALV
- HCSC en haar afhankelijkheid van subsidiegelden
- KNVB aanpassing 2016, voetbal jongste jeugd op zondag (vrije inschrijving) en nieuwe naamgeving categorieën O9, O11, O13 enz..
- Verhoging gemeentelijke lasten en wijziging onderhoud velden ed.
- Onderhoud en afschrijving accommodatie.
- Vrijwilligers
- Budget “Voetbal”
- Contributie en financiele mogelijkheden, opties en keuzes.

 
Puike prestatie Vismannen HCSC
Written by HCSC   
Saturday, 11 June 2016 11:42

Visje halen bij HCSCHet afgelopen seizoen hebben Dirk, Meindert en Cees weer hard gewerkt voor een geweldig resultaat uit de verkoop van de beroemde gebakken vis op Sportpark De Dogger. Met deze opbrengst van maar liefst € 1525,- is HCSC natuurlijk enorm blij. Tijdens de kampioenenhuldiging en een bedankje naar onze vrijwilligers op donderdag 9 juni, mocht het veldvoetbal bestuur deze in ontvangst nemen. Een derde is reeds al besteed ter ondersteuning voor de vervanging van onze barkrukken in de kantine en een nieuwe boormachine voor onze mannen van werkplaats. Later dit jaar zal HCSC in overleg met deze kanjers gaan bepalen aan welk doel het overige bedrag zal worden uitgegeven en zij zal dit dan ook bekendmaken.

De Vismannen hebben te kennen gegeven dat komend seizoen hun laatste jaar zal zijn. Samen met HCSC zullen ze opzoek gaan naar nieuwe vrijwilligers om deze traditie in stand te kunnen houden voor nog vele jaren.

Wederom bedankt voor jullie prachtige bijdrage en enorme inzet voor de club in seizoen 15/16. Hopende dat we volgende seizoen weer kunnen genieten van een lekker visje op de zaterdagen.

Bedankt namens heel HCSC uiteraard!!!

 
Geen Familiedag maar Open dag!
Written by HCSC   
Friday, 03 June 2016 00:00

HCSC kampioenen huldigingEven heeft er een aankondiging van de Familiedag op 2 juli gehangen op onze accommodatie. Om diverse redenen heeft het bestuur samen de activiteitencommissie besloten om deze niet te laten plaatsvinden op 2 juli. Er staat nu een Open dag gepland op zaterdag 27 augustus, hierover later meer.
De afsluiting van het seizoen, samen met de huldigingen van onze kampioenen zal nu op donderdag 9 juni plaatsvinden. Aanvang 18:30uur! De kampioenen Meiden C1, B1 en F2 worden uiteraard verzocht aanwezig te zijn. Ook hopen we op de komst van al onze vrijwilligers die ons enorm geholpen hebben afgelopen seizoen.

HCSC

 
Selectie trainingen B junioren (O17)
Written by HCSC   
Thursday, 02 June 2016 13:32

Voor alle  B Junioren zijn er selectie trainingen voor seizoen 2016-2017 op dinsdag 7 en donderdag 9 juni aanvang 19.00utrainingenplaatje. Ben je geboren in 2000 of 2001 en wil je volgend seizoen lidworden, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

HCSC 

 
TOPPERS van F2 zijn KAMPIOEN!
Written by DS   
Sunday, 22 May 2016 07:44

F2Kampioen12SVZV F1 - HCSC F2    2 - 5  (1-2)

Het is zaterdag 21 mei. De laatste wedstrijd van een leuk en leerzaam seizoen staat op de agenda. Uit tegen het altijd lastige VZV F1 in 't Veld. Bij winst de beloning van het kampioenschap voor de mannen van F2 in het vooruitzicht! En niet geheel onbelangrijk patat op de terugweg! Dat beloofd een spannende pot te gaan worden.

De vaste supporters allen in grote getallen meegereisd om onze toppers aan te moedigen zien dat de warming up ontspannen verloopt. Voor de wedstrijd nog even een korte bespreking en een yell. Afgesproken dat we snel proberen te gaan scoren. Het liefst gelijk vanaf de aftrap. Dit lukte bijna maar de aanval strandde toch vlak voor het doel.

Read more...
 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 1 of 17
Wedstrijden HCSC 1
9-01-16
HCSC 1
Succes 1
6-0
23-jan-16
HCSC 1
Kadoelen sv 1
0-3
30-jan-16
Sp. Andijk 1
HCSC 1
2-2
13-feb-16
HCSC 1
Hellas Sport 1
2-2
20-feb-16
AFC 34 1
HCSC 1
2-3
5-mrt-16
HCSC 1
Opperdoes 1
1-3
12-mrt-16
Zaanlandia 1
HCSC 1
1-3 
19-mrt-16
HCSC 1
Zeemacht 1
1-0
2-apr-16
Wieringermr 1
HCSC 1
0-3
9-apr-16
HCSC 1
VVA/Spart. 1
4-4
16-apr16
Zaanlandia 1
HCSC 1
1-9
23-apr-16
HCSC 1
Jong Holland 1
2-2 
30-apr-16
PSZ 1
HCSC 1
1-3
7-mei-16
HCSC 1
ZCFC 1
2-5
14-mei-16
DZS 1
HCSC 1
2-2
Steun HCSC!
Banner

Dpupillen toernooi 2015 (Kijk menu fotos)

Epupillen toernooi 2015(Kijk menu fotos)

F pupillen toernooi 2015(Kijk menu foto's)

Member LoginOok aanwezig

We have 8 guests online
Bestel via deze link!
Banner
Banner
Sponsoren van HCSC
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner