Monday, 28 July 2014
Alleen BBQ op 21 juni kan natuurlijk ook!
Written by HCSC   
Monday, 09 June 2014 00:00

Saamhorig1bAfsluiting van het seizoen 2013/2014 bij HCSC doen we dit jaar op zaterdag 21 juni 2014.

Kan je niet met het toernooi meedoen, maar wil je wel BBQ'en geef jezelf dan ook op!!

Klik op deze link inschrijven of stuur een e-mail naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it en geef je op voor het toernooi en/of de BBQ!
Omschrijf goed in de e-mail wat je wil!!

Read more...
 
KNVB cursus Juniorentrainer!
Written by HCSC   
Sunday, 08 June 2014 00:00

De KNVB is voornemens om, bij voldoende aanmeldingen, een Juniorentrainer cursus uit te schrijven in de regio Schagen/Heerhugowaard dit seizoen.

Ben jij als trainer of vrijwilliger van HCSC geïnteresseerd en wil je je hiervoor inschrijven of de mogelijkheden bespreken met HCSC neem dan contact op met This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

HCSC

 
HCSC wint prijs bij avond4daagse
Written by HCSC   
Friday, 06 June 2014 09:32

AvondvierdaagseSiteEindelijk na zoveel jaar (8 jaar) liep HCSC weer eens mee met de avond4daagse. Mitchel nam het initiatief en nam contact op met het bestuur. Deze stemde daar mee in en de inschrijvingen konden beginnen.
In het begin liep het nog niet storm (meeste kinderen waren al met school ingeschreven), maar tijdens de finales van 4 tegen 4 kwamen er toch hier en daar wat kinderen en vooral begeleiders bij.

De eerste dagen was het toch wel even wennen, nog niet iedereen had de beschikking over HCSC kleding en er was zelfs nog geen vlag. De enthousiaste groep liet zich niet kennen en vooral het mooie weer maakte veel goed de eerste dagen.
Naar mate de dagen vorderde kwam alles goed, er waren drink en eet posten (Miranda, bestuur, en fam. Mitchel bedankt).

Read more...
 
Bedankt allemaal!
Written by HCSC   
Thursday, 05 June 2014 10:19

AfscheidWillemLangs deze weg wil ik een ieder bedanken voor de twee leuke jaren die ik mocht hebben bij H.C.S.C. in de functie van jeugd coördinator. In de praktijk bleek dat deze functie meer inhoud had dan vooraf was ingeschat. Dat kwam vooral door het te kort aan vrijwilligers(ouders) die incidenteel werden gevraagd om te assisteren bij o.a. trainingen/vervoer bij uitwedstrijden/wassen tenue. Gelukkig waren er wel veel ouders die aan ons verzoek gehoor gaven. Daarvoor dank! Maar te weinig. Vele handen maken licht werk!!!

Heb in deze twee jaren een goed contact gehad met mijn collegae (trainers). Veel goede kennissen erbij gekregen. En genoten van de kwaliteit van sommige spelers(sters) die er echt wel rond lopen bij deze mooie club.  Ga er goed mee om heren trainers/begeleiders!
De heren van de biljartclub bedankt voor altijd een lekker bakkie bij slecht weer! Speciaal een bedankje aan Levien voor de zeer correcte behandeling en goed contact. Heb dit wel anders meegemaakt. Spelers van het 3e bedankt voor leuke attentie! En natuurlijk het prachtige cadeau van alle jeugdspelers dat ik mocht ontvangen. Klasse, leuk bedacht. Dank je Suus!! Wens heel H.C.S.C. veel sportief succes toe en last but not least: Ga goed met elkaar om en laat een ieder in z’n waarde.

Tot ziens op het prachtige complex want dat ik nog regelmatig kom kijken heb ik beloofd.

Met vriendelijke groeten

Wim Roomeijer.

 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 2 of 30
Steun HCSC met door tanken bij TOTAL
Banner
Banner
Banner

Epupillen toernooi 2014(Kijk menu fotos)

Dpupillen toernooi 2014 (Kijk menu fotos)

F pupillen toernooi 2014(Kijk menu foto's)

Member LoginOok aanwezig

We have 12 guests online
Bestel via deze link!
Banner
Sponsoren van HCSC
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner