Thursday, 27 November 2014
Berichtgeving bestuur Veldvoetbal
Written by HCSC   
Monday, 29 September 2014 09:52

Voorzitter HCSC afdeling Veldvoetbal legt functie neer!

Medio 2007 trad Ron van Steen aan bij HCSC en stelde zich beschikbaar als vrijwilliger bij de jeugdafdeling. Het was toen een roerige tijd waarin HCSC veel leden verloor door de vele onduidelijkheden i.v.m. de komst van het GEMINI Ziekenhuis op “De Dogger” en de mogelijke verhuizing van HCSC samen met WGW naar sportpark “De Linie”
Al snel werd Ron Voorzitter van het Jeugd bestuur en trachten samen met de bestuurders het Jeugdvoetbal in goede banen te leiden en de spelvreugde te verbeteren.

Toen bleek dat HCSC op “Sportpark De Dogger” mocht blijven, richtte het Veldvoetbal bestuur zich op het herinrichten van het complex inclusief de bouw van een geheel nieuwe kleed en kantine accommodatie met tribune.
Het Jeugdbestuur werd onderdeel van het veldvoetbal bestuur en omdat de functie veldvoetbal Voorzitter vacant was is Ron van Steen bereid gevonden om deze functie als interim voorzitter te vervullen. Mede dankzij de positieve ontwikkelingen m.b.t. nieuwbouw van het complex, maar zeker ook door het beleid op voetbaltechnisch gebied en aandacht voor de leden groeide de vereniging tot bijna 500 leden. In 2012 werd Ron in de algemene ledenvergadering gekozen tot voorzitter veldvoetbal welke functie hij tot afgelopen donderdag prima heeft vervuld.
Enkele maanden geleden kwam er van enkele leden kritiek op de noodzakelijke impopulaire beslissingen van het bestuur waarover regelmatig discussies ontstonden welke meestal hoog opliepen. Ron vroeg zich af of hij zich nog langer in kon zetten als voorzitter van afdeling Veldvoetbal en heeft toen met gemengde gevoelens op donderdag 25 september besloten om zijn functie als voorzitter van HCSC neer te leggen.
Wij betreuren uiteraard de ontstane situatie, maar willen natuurlijk wel Ron van Steen bedanken voor zijn meer dan 7 jaar lange tomeloze energie en inzet voor onze vereniging.

Waarneming Voorzitter HCSC Veldvoetbal:

Willem Burggraaff Voorzitter Hoofdbestuur van HCSC zal tijdelijk het voorzitterschap van afdeling veldvoetbal waarnemen. Het streven is om i.i.g. in de algemene ledenvergadering welke op een nader te bepalen datum in november 2014 zal plaatsvinden nieuwe kandidaten voor de dan vacante bestuursfuncties te presenteren.

 
HCSC mist kracht tegen IJmuiden
Written by HCSC   
Sunday, 28 September 2014 10:13

IJmuiden 1 - HCSC 1 3-0 (1-0)


IJmuidenhardwerkendsNa 3 wedstrijden gewonnen te hebben tegen voetballende ploegen stond zaterdag de zware uitwedstrijd tegen IJmuiden op het programma. Vooraf was al bekend dat de tegenstander van vandaag echt grotemensen voetbal zou spelen.

Al vanaf het eerste fluitsignaal pakte IJmuiden het initiatief, in balbezit niet echt overtuigend maar in de duels veruit de sterkste. In balbezit lukte het HCSC niet om voetballend onder het geweld van de gastheren uit te komen. Aanvankelijk werd er met lange crosspasses tevergeefs naar openingen gezocht.

Vooral de eerste helft had de scheidsrechter zijn handen vol aan de spelers en moest met 8 gele kaarten en 1 rode kaart (hcsc) de wedstrijd in toom houden. Ook na rust kon HCSC de wedstrijd niet ombuigen. Door de opportunistische speelwijze ontstonden nog wel wat mogelijkheden, maar deze werden door verkeerde keuzes niet verzilverd.

Waar IJmuiden uit 4 kansen 3 goals maakte verzaakte HCSC een aantal 1:1 momenten met de sterke keeper van IJmuiden in te schieten. Ook de eindpass kwam niet altijd goed aan of werd vergeten te geven.

Voor een team in opbouw is deze wedstrijd een goede leerervaring.

Volgende week weer een zware wedstrijd tegen EVC. Om 14.30 uur op Sportcomplex De Dogger

 
Goede start vlaggenschip HCSC
Written by HCSC   
Sunday, 21 September 2014 10:41

Owen1HCSC-Alcmaria Victrix 4-1

Na twee overwinningen thuis ZCFC 2-0 en uit OSV 0-1. Na eerst onze Pupil van de week Owen van der Made (zie foto's) in het zonnetje te zetten, konden we afgelopen zaterdag de derde overwinning op rij bijschrijven. Alcmaria begon fel, maar bleek al snel de mindere te zijn op deze dag. 
0-1 achter in de eerste 10 minuten en dat was gelijk het enige wat Alcmaria in te brengen had deze wedstrijd. HCSC domineerde 80 minuten met bij vlagen heel goed positiespel en sterk in de duels. Doelpunten van Mario (2), Denny en Rodney zorgden voor de 4-1 overwinning waardoor HCSC aan de kop van de ranglijst blijft. Feest in de kleedkamer en tevredenheid bij de staff. Vanaf nu weer gefocused naar volgende week, de lastige uitwedstrijd tegen IJmuiden.

Read more...
 
Opnieuw mooie sponsoractie van onze Vismannen
Written by HCSC   
Thursday, 28 August 2014 07:31

NSE-2014site 383Op het moment dat deze mannen te horen kregen dat er nieuwe ballen aangeschaft gingen worden bedachten ze zich volgens mij geen moment en kwamen met de mededeling dat zij graag een bijdrage wilde leveren in de kosten, wat er eigenlijk op neer komt dat zij bijna het hele bedrag hebben betaald. Was het vorig seizoen een bijdrage voor de coachjassen, dit jaar voor de benodigde ballen.
Dus als U op ons complex komt koop dan een visje van deze mannen,(Dirk, Meindert en Cees) want U ziet dat het ten goede komt van de vereniging. Namens heel HCSC hartelijk bedankt voor deze actie.
Coördinator materieel.

 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 2 of 32
Toernooien 2015

 THUIS & UIT TOERNOOIEN

DON. 14 MEI : F-pup. Kees Dekkers
ZAT. 16 MEI : E-pup. Arie van Eis
ZAT. 23 MEI : D-pup. T. v. Lemmeren
ZAT. 30 MEI : HCSC C en B junioren
ZAT. 6 JUNI : HCSC A-junioren 
Totaaloverzicht
Wedstrijden HCSC 1
25-okt-14 Hercules SC - HCSC  1-6
1-nov-14 HCSC - Reiger Boys 0-4
8-nov-14 DZS - HCSC  1-2
22-nov-14 HCSC - Blauw Wit W 2-0
29-nov-14 Wieringermeer - HCSC
Steun HCSC met door tanken bij TOTAL
Banner
Banner
Banner

Epupillen toernooi 2014(Kijk menu fotos)

Dpupillen toernooi 2014 (Kijk menu fotos)

F pupillen toernooi 2014(Kijk menu foto's)

Member LoginOok aanwezig

We have 23 guests online
Bestel via deze link!
Banner
Sponsoren van HCSC
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner