Saturday, 28 March 2015
Nieuwe kabouters welkom
Written by Admin   
Friday, 27 February 2015 11:15

Kabouters4siteVele kabouters zijn ondertussen HCSC F-pupil geworden en er is dus weer ruim plek voor nieuwe kabouters. Jonge talentjes
vanaf 4 jaar zijn van harte welkom op de woensdagmiddag vanaf 16:00u en op de zaterdagen vanaf 10:00u.
Meedoen is vrijblijvend en GRATIS, dus laat uw zoon of dochter kennismaken met de bal bij HCSC!
Onze kaboutertrainer Herman de Boer staat voor ze klaar.... 

HCSC

 
Contract Hassan Azoum kan niet worden verlengd
Written by HCSC   
Sunday, 22 February 2015 12:53

“Met pijn in het hart, maar zakelijk nodig!”

Hassan2Natuurlijk is het nooit leuk wanneer je min of meer verplicht bent afscheid te nemen van iemand die we als club enorm waarderen vanwege zijn kwaliteiten op het veld, maar ook zeker wanneer de persoonlijke relaties binnen de club erg goed zijn. Geen verkeerd woord over Hassan dus.

Het liefst zag HCSC een mogelijkheid om de huidige situatie aan te kunnen houden, er zijn in de bestuurskamer vele opties besproken met de betrokkenen. Om de club “financieel” gezond te houden en onze minimale inkomsten optimaal te kunnen besteden/investeren in de vereniging, hebben HCSC en Hassan Azoum uiteindelijk in overleg besloten om het contract toch niet te verlengen. Alle betrokkenen waren bereid water bij de wijn te doen, maar het leverde geen realistisch beeld op.

Read more...
 
Sem Hoekstra Pupil van de Week
Written by HCSC   
Wednesday, 11 February 2015 09:05

pupilvdWeekSemHoekstraOver de wedstrijd HCSC 1 – IJmuiden 1 zijn geen woorden meer nodig. Alles is ondertussen al uitvoerig besproken en bekritiseerd. Tot de 0-1 speelde we een puike wedstrijd, maar verzuimen te scoren. Daarna……
Gelukkig is er altijd nog de Pupil van de week en zijn er daardoor altijd nog blije gezichten voor, tijdens en na de wedstrijd te bewonderen. Sem Hoekstra mocht deze dag een kijkje nemen in de keuken van HCSC 1. Hij zette ons vlaggenschip nog op een 1-0 voorsprong, maar de scheidsrechter verzuimde de mooie treffer van Sem te noteren in zijn wedstrijdboekje. Op de foto staat Sem met Mark de Vries en Tim Kuurman. Na afloop ontving Sem in de bestuurskamer een mooie oorkonde en het originele clubvaantje van HCSC van de voorzitter Johan van der Made. Sem bedankt voor je positieve bijdrage en hopelijk zien we je later ook in ons Eerste.

HCSC

 
Oude clubkaart vervangen door nieuwe!
Written by HCSC   
Tuesday, 03 February 2015 10:16

oudeclubkaartDeze week zijn de oude Clubpassen, als op de foto, vervallen. Een aantal leden en vrijwilligers van HCSC zijn in bezit van deze kaart. Deze kunnen ze omruilen voor de nieuwe clubpas, welke vrijdagavond wordt geintroduceerd op de vrijwilligersavond. (Natuurlijk met behoud van de tegoeden)
De nieuwe clubpassen kunnen op deze avond worden geruild, maar ook op zaterdag as. 7 februari tussen 13:00u-14:00u voor aanvang wedstrijd HCSC 1 - IJmuiden 1 in de bestuurskamer. Ook voor de jongeren die de clubpas nog te goed hebben van wege hun bijdrage aan de Grote Clubactie kunnen op zaterdag terecht.
Mocht je nu echt niet in staat zijn op deze tijden aanwezig te zijn, neem dan even contact op met de penningmeester op This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

HCSC 

 
Spreekuur bestuur naar de donderdagavond
Written by HCSC   
Wednesday, 07 January 2015 12:20

Voor een ieder die het nog niet wist of vergeten was. Het spreekuurtje van het bestuur, dat voorheen altijd op woensdagavond was, is verplaatst naar de donderdagavond. Van 19:00u tot 20:00u is er een besturslid aanwezig om uw vragen en/of klachten te behandelen. Of bijvoorbeeld om u bij te staan voor het aanmelden of overschrijven van uw lidmaatschap. U bent van harte welkom, wij willen u graag helpen, uitleg geven en weten wat er allemaal speelt. Als u ideeen of problemen heeft, laat het ons weten en blijf er niet te lang mee lopen.

Veldvoetbal Bestuur

 
Top 3 verkopers Grote Clubactie ontvangen leuke prijs
Written by HCSC   
Sunday, 28 December 2014 12:46

groteclubactielogokleinHet netto resultaat was dit jaar € 1300,- en dat kan de club goed gebruiken. Het heeft even geduurd, maar de winnaars van de verkoop Grote Clubactie loten zijn bekend. HCSC wil de verkopers van 2014 bedanken voor hun fantastische inzet voor de club. De beste 3 verkopers ontvangen zaterdag 3 januari 2015 na afloop van de Nieuwjaars wedstrijd ongeveer 15:30u een extra attentie voor hun bewezen diensten en geweldige prestatie. Onderstaande winnaars worden verzocht aanwezig te zijn op 3 januari om hun verdiensten en extraatje te ontvangen. Alle andere verkopers zijn natuurlijk ook welkom om hun verdiensten op te halen, maar dat kan eventueel ook op een ander tijdstip.

Winnaars

Loten

1e prijs - Kris Bok

77

2e prijs - Milan Naumann

61

3e prijs - Jens Bakker

40

Overige verkopers!

Read more...
 
SPELREGELBEWIJS B-junioren !!!
Written by HCSC   
Saturday, 20 December 2014 12:23

SpelregelbewijsWil je ook na de winterstop nog voetballen? Dan moet je voor 1 januari 2015 je spelregelbewijs halen!

Dit seizoen is de KNVB begonnen met de invoering van het spelregelbewijs voor tweedejaars B junioren. Spelers geboren in 1998 moeten dit seizoen hun bewijs halen via de website www.voetbalmasterz.nl. De verplichting om het spelregelbewijs te halen is onderdeel van het actieplan 'Tegen geweld, vóór sportiviteit' dat in 2013 door de KNVB is opgesteld.

Read more...
 
Algemene Ledenvergadering 23 dec. 2014
Written by JV   
Wednesday, 17 December 2014 00:00

Bestuurstafel2Helderse Christelijke Sport Centrale, H.C.S.C.

Algemene Ledenvergadering (Hoofdbestuur omni ver.)

Dinsdag 23 december 2014, aanvang 19.30 uur

Agenda: Lees verder...

Read more...
 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 1 of 18
Toernooien 2015

 THUIS & UIT TOERNOOIEN

DON. 14 MEI : F-pup. Kees Dekkers
ZAT. 16 MEI : E-pup. Arie van Eis
ZAT. 23 MEI : D-pup. T. v. Lemmeren
ZAT. 30 MEI : HCSC C en B junioren
ZAT. 6 JUNI : HCSC A-junioren 
Totaaloverzicht
Wedstrijden HCSC 1
14-mrt-15 Alcm. Victrix - HCSC  0-1
21-mrt-15 Reiger Boys - HCSC 1-0
28-mrt-15 HCSC - DZS
11-apr-15 Blauw Wit W - HCSC
18-apr-15 HCSC - Zeemacht
25-apr-15 ZCFC - HCSC
2-mei-15 Kadoelen sv - HCSC
9-mei-15 HCSC - Wieringermeer
Steun HCSC met door tanken bij TOTAL
Banner
Banner
Banner

Epupillen toernooi 2014(Kijk menu fotos)

Dpupillen toernooi 2014 (Kijk menu fotos)

F pupillen toernooi 2014(Kijk menu foto's)

Member LoginOok aanwezig

We have 12 guests online
Bestel via deze link!
Banner
Banner
Sponsoren van HCSC
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner