1e klasse A

19 september 2020 11:45

S. (Seyit) Celebi

Onbekend

Met een flink uitgedunde selectie heeft HCSC 2 de eerste 3 punten van het seizoen binnen gesleept. In en tegen Aalsmeer won de Helderse ploeg met 2-1.

HCSC begon goed aan de wedstrijd. Met weliswaar 1 wisselspeler en 1 wisselkeeper zette HCSC de thuisploeg vanaf het eerste moment onder druk. Het leverde uiteindelijk geen kansen op maar dat gold ook voor de thuisploeg. .

Dat HCSC na rust zonder wissels verder moest na het uitvallen van Stan Bok, was verder het enige noemenswaardige moment in de eerste helft.

Ruststand 0-0

In de tweede helft kwam HCSC in de 64e minuut uit het niet op voorsprong. Na een ijzersterke actie van Remco Vet die resulteerde in een schot op doel, was het Melle Aardema die er in de rebound van de keeper als de kippen bij was, 0-1.

Nog geen twee minuten later was het al 0-2. Na een prima individuele actie was het Gianno Sirvania die HCSC op 0-2 zette.

Aalsmeer ging wat opportunistischer spelen en doordat de bezoekers de laatste 20 minuten met 10 man verder moest, na het uitvallen van Tijs Makelaar met hartklachten kwam HCSC meer onder druk te staan.

Scheidsrechter Celebi trok.maar liefst 8 minuten tijd bij en die extra tijd leverde de thuisploeg nog een goal op. In de 96e minuut werd de eindstand bepaald op 1-2.

Opstelling HCSC: Putters - Kaper - Meijerink - Rahakbauw Makelaar - R. Vet - Bok (30e Flamand) - Aardema - Molenaar - Zoon - Sievania

Scheidsrechter: Celebi

Gele kaarten: Meijerink, Flamand, Sirvania (HCSC)