Willem 't Hartplein 8
1756TZ
'T ZAND NH
tel. 0224-591766

HCSC JO11-1 heeft voor de 3de maal op rij in de 1ste fase van de competitie gewonnen. Ditmaal was Geel Zwart  ’30 JO11-1 een maatje te klein voor HCSC.

HCSC begint vol op de aanval aan de wedstrijd. Dit betaalt zich direct uit in de 1ste minuut, waarbij een scherpe pass van Jaivey door Nick keurig wordt afgerond. HCSC dendert vervolgens vrolijk verder, met de 0-2 van Finn in de 3de minuut (assist Brent). Diezelfde Finn is enkele minuten later de aangever bij de 0-3 van Stef.

Na 10 minuten heeft Geel Zwart ’30 ook het doel gevonden, door een persoonlijke fout in de verdediging. Veel maakt het niet uit, want de jongens laten zich niet van de wijs brengen hierdoor, en scoren vervolgens 3x in korte tijd. Daarna zakt het team wat in, maar weet het voor rust nog wel het net te vinden door een goal van opnieuw Stef. De rust wordt bereikt met een comfortabele 2-7 voorsprong.

In de tweede helft zien we opnieuw een zeer aanvallend HCSC. Kai, in de eerste helft nog doelman, geeft een vlijmscherpe assist op Nick die hier wel raad mee weet. Vanwege het wedstrijdverloop biedt dit de kans om eens wat posities te wisselen en zo is het mogelijk dat Luc, in de rol van aanvallende middenvelder, ook nog het doel weet te vinden met een prima goal en Sepp ook 2 goals meepikt, waarvan eentje op aangeven van Devy.

Zo eindigt de wedstrijd in een soevereine 4-12 overwinning voor HCSC. HCSC JO11-1 staat zodoende nog steeds aan kop met 9 uit 3, en een doelsaldo van +23.

Volgende week verwelkomen we VZV JO11-1 op Sportpark de Dogger.

Geel Zwart ‘30 JO11-1 – HCSC JO11-1

4-12 (rust 2-7)