Mannen beker reserve zaterdag poulefase Groep 3 86

IJsselmeerstraat 180
1784MA
DEN HELDER
tel. 0223-694331

Een tegenstander die nog onbekend was voor de ploeg, maar al snel werd duidelijk dat HCSC al een tijdje in de voorbereiding zat.

Nadat Oosterend de wedstrijd had afgetrapt was het al snel 1-0 voor HCSC na een benutte penalty. Daarmee kwam het geloof voor de spelers dat er veel mogelijk was, en dat bleek ook wel. Nog binnen het half uur was het gat geslagen, 3-0. Tussen door zat nog wel een prachtige redding van keeper Brian Wijker, na de snelle 1-0 voorsprong. Met een tussenstand van 4-1 gingen we de rust in.

Vol goede moed begonnen we aan de 2e helft. Dat enthousiasme werd echter snel gecorrigeerd door Oosterend die er snel 4-2 van maakte. De spelers herpakten zich en daarna ging het snel. De tegenstander raakte vermoeid en HCSC ging vrolijk verder. Na een paar mooie aanvallen die resulteerden in knappe goals was de eindstand bereikt van 11-3.

Op naar volgende week, dan speelt het 4de een uitwedstrijd tegen Kleine Sluis 3.