Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

HCSC JO17-1 scoort er weer lustig op los

HCSC JO17-1 scoort er weer lustig op los

HCSC JO17-1

9 - 3

JVC JO17-2

Competitie

2e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 01

Datum

9 oktober 2021 12:00

Scheidsrechter

R.P.A. Agema

Accommodatie

Sportpark De Dogger
IJsselmeerstraat 180
1784MA
DEN HELDER
tel. 0223-694331

HCSC JO17-1 – JVC JO17-2   9-3 (6-2)
Scoreverloop: 5) 1-0 Daan Koorn,  9) 2-0 Daan Koorn,  12) 3-0 Mats Boon,  16) 4-0 Diaz Bakker,  23) 4-1,  26) 5-1 Daan Koorn,  37) 5-2,  38) 6-2 Gino v.d. Bovenkamp,  41) 6-3,  74) 7-3 Jeffrey Luiten,  76) 8-3 Mats Boon,  80) 9-3 Daan Koorn

Scheidsrechter: Ronald Agema

Opstelling HCSC: Jaimy Janse; Daryan Kruijer, Caine van der Wardt, Julian Bakker,  Isis Verwindt; Elias Azimi, Daan Koorn,  Jeffrey Luiten; Mats Boon, Diaz Bakker, Gino v.d. Bovenkamp
Wissels: Bink Keizer, Martijn de Bruin, Gijs Tuik, Abyonie Flawtantie

Na 2 nederlagen wilde HCSC JO17-1 in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter JVC weer een beetje het goede gevoel terug krijgen. Daar slaagde de ploeg gedeeltelijk in want de JVC-keeper moest liefst 9 keer vissen. Toch moeten we niet direct de vlag uitsteken want daarvoor kleefden er nog iets te veel slordige momenten aan het spel van HCSC.

Omdat Gijs al iets eerder fit was dan gedacht, bestond de spelersgroep uit liefst 15 man. Al heel snel bleek dat JVC ons weinig zou kunnen doen want slechts de handige linksbuiten gaf de defensie van HCSC het nodige werk en kreeg ook de eerste kans. Maar direct nam HCSC de regie over en na een kwartier spelen prijkte er al een 4-0 tussenstand op het scorebord.

Daan opende het bal na een gave vooractie van Mats die op rechts zijn tegenstander telkens op snelheid de baas was. Daan zorgde ook voor de 2-0 met dank aan Elias waarna Mats zelf de score verhoogde op assist van Gino. Het HCSC-kwartiertje werd afgesloten met een treffer van Diaz die raak schoot uit een voorzet van de ijverige Daan.

Hierna kreeg de wedstrijd helaas een rommelig karakter waarin HCSC iets te veel meeging in het spel van JVC. Ballen werden lukraak naar voren gespeeld en ook het bewegen zonder bal was ook niet altijd even goed verzorgd. Het leidde zelfs tot een tegentreffer van de Dorpers en dat was eerlijk gezegd niet de eigen verdienste maar meer het afstraffen van gerommel van HCSC.

Gelukkig bracht Daan met zijn derde treffer van de middag het verschil weer snel op 4 na een pass van Isis. Maar omdat Diaz even was vergeten dat HCSC deze keer in het rood speelde, werd het 5-2 waarna het slotakkoord weer voor HCSC was. Deze keer weer een gesmeerde aanval met Gino als afmaker en Appie als aangever.

De tweede helft was nog geen moment oud of de derde JVC-treffer was een feit en opnieuw zag het bij HCSC niet goed uit. Het betekende meteen het einde van de scoringsdrift van de beide ploegen want omdat het spel steeds rommeliger werd, duurde het meer dan een half uur voordat HCSC weer eens trefzeker was. Gino zag Jeff vrij staan en hij zorgde met zijn eerste seizoen treffer voor 7-3 waarna HCSC nog even gas gaf. Mats kroonde zich op aangeven van Appie tot voorlopig teamtopscorer en in de slotminuut meldde zelfs centrale verdediger Caine zich aan het front. Uit zijn pass bepaalde Daan de eindstand op 9-3.

Volgende week sluit HCSC de eerste competitiefase af tegen Hollandia T. Bij winst eindigt HCSC toch nog als nummer 2 en spelen we in de tweede fase tegen de betere teams uit de regio. Omdat dit doel te kunnen bereiken zullen echter de slordige momenten uit het spel van HCSC verdwijnen. We zijn benieuwd.

Doelpunten en assists
Mats              7-2
Daan              6-3
Abyonie         5-4
Gino               4-5
Martijn          1-3
Diaz               1-0
Jeff               1-0
Elias              0-2
Jaimy            0-1
Isis                0-1
Caine            0-1

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!