Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Offday voor HCSC JO17-1

Offday voor HCSC JO17-1

HCSC JO17-1

1 - 3

Duinrand S JO17-1

Competitie

2e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 01

Datum

25 september 2021 12:00

Scheidsrechter

D. Wagemaker

Accommodatie

Sportpark De Dogger
IJsselmeerstraat 180
1784MA
DEN HELDER
tel. 0223-694331

HCSC JO17-1 – Duinrand S. 17-1   1-3 ;0-0)
Scoreverloop: 47) 1-0 Mats Boon,  47) 1-1,  60) 1-2,  80 (+2) 1-3

Scheidsrechter: Damian Wagemaker
Rood: Abyonie Flawtantie (HCSC)

Opstelling HCSC: Jaimy Janse; Jeffrey Luiten, Caine van der Wardt, Bink Keizer, Isis Verwindt; Diaz Bakker, Daan Koorn, Martijn de Bruin; Mats Boon, Abyonie Flawtantie, Gino v.d. Bovenkamp   Wissels: Daryan Kruijer, Elias Azimi

Hoe veranderlijk voetbal kan zijn, lieten de spelers van HCSC JO17-1 zaterdag zien. Na de galavoorstelling tegen Schagen was het in de thuiswedstrijd tegen Duinrand S allemaal pover wat het team liet zien met als gevolg de eerste seizoensnederlaag. Bovendien beëindigde HCSC de wedstrijd met 10 man omdat Appie rood kreeg voor een veel te harde charge.

Toch begon HCSC goed want al binnen een minuut werd op rechts de snelle Mats bereikt. Diens voorzet werd door Daan overgeschoten. De fout die HCSC daarna maakte was dat het teveel de lange bal bleef hanteren die regelmatig werden ingeleverd bij de tegenstander. Hierdoor moest HCSC achterin bedacht blijven op Schoorlse tegenstoten.

De eerste helft kende dan ook weinig hoogtepunten, op het schot van Elias na dat nog de buitenkant van de paal toucheerde.

Na de limonade leek HCSC toch weer beter voor de dag te komen en kwam het op een 1-0 voorsprong. Een mooi steekpassje van Martijn werd door Mats op waarde geschat en hij gaf de uitstekende keeper van Duinrand het nakijken.

Vanaf de aftrap was het echter alweer direct gelijk. De rechtsbuiten van de gasten kon ternauwernood een diepe pass achterhalen en kon de bal nog net voorgeven. Jaimy rekende er kennelijk op dat deze in het zijnet zou belanden maar zag tot zijn afgrijzen de bal bij de eerste paal in het doel hobbelen.

Vanaf dat moment ging het eigenlijk van kwaad tot erger bij HCSC dat er maar zelden in slaagde een fatsoenlijke aanval op de mat te leggen. Duinrand had dit natuurlijk goed door en brutaal namen zij na een uur de leiding, 1-2.

Deze klap kwam HCSC niet meer te boven, zeker niet nadat HCSC ook nog eens met 10 man verder moesten. Appie, die in tegenstelling tot vorige week, nu totaal niet in het stuk voorkwam, ging zich te buiten aan de benen van een tegenstander en kon vroegtijdig inrukken.

In ondertal zag HCSC geen kans meer het tij te keren en moest het in de extra tijd ook nog een derde tegentreffer incasseren.

Het heeft geen enkele zin om schuldigen aan te wijzen voor de nederlaag want op een enkele positieve uitzondering na, speelde het merendeel van de spelers onder hun kunnen en kan het volgende week in de uitwedstrijd tegen AFC’34 alleen maar beter gaan.


Doelpunten en assists

Abyonie  5-2

Mats         4-1

Gino          3-3

Daan         2-2

Martijn     1-3

Jaimy         0-1

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!