Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

HCSC JO17-1 is het helemaal kwijt

HCSC JO17-1 is het helemaal kwijt

AFC 34 JO17-2

5 - 1

HCSC JO17-1

Competitie

2e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 01

Datum

2 oktober 2021 12:30

Scheidsrechter

C. Bödecker

Accommodatie

Sportpark AFC'34
Robonsbosweg 10
1816MK
ALKMAAR
tel. 072-5120159

AFC’34 JO17-2 – HCSC JO17-1   5-1 (2-1)
Scoreverloop: 11) 0-1 Mats Boon,  13) 1-1,  39) 2-1,  54) 3-1,  59) 4-1,  66) 5-1
Scheidsrechter: Romke Knobbe
Geel: Caine van der Wardt (HCSC)

Opstelling HCSC: Jaimy Janse; Jeffrey Luiten, Caine van der Wardt, Bink Keizer, Isis Verwindt; Diaz Bakker, Daan Koorn, Elias Azimi; Mats Boon, Abyonie Flawtantie, Gino v.d. Bovenkamp   Wissels: Daryan Kruijer, Martijn de Bruin, Julian Bakker

HCSC JO17-1 is het momenteel even helemaal kwijt. Na de thuisnederlaag tegen Duinrand, gingen de blauwwitten nu met ruime cijfers ten onder tegen AFC’34, 5-1. Hierdoor lijkt er in de eerste fase van dit seizoen niet meer in te zitten dan een plekje in de middenmoot.

In de eerste helft leek er nog geen vuiltje aan de lucht. HCSC startte goed en nam na dik 10 minuten de leiding. Een slim passie van Elias op de diep sprintende Mats betekende een 0-1 voorsprong. Twee minuten later liet de verdediging zich echter iets te makkelijk uitspelen en was het alweer gelijk. Toch bleven de beste kansen voor HCSC waarvan er toch zeker een paar benut hadden moeten worden. Bovendien had HCSC pech dat debutant Julian, die zeker niet onverdienstelijk speelde, de paal raakte.

De fout die HCSC echter maakte was dat het maar constant de lange bal bleef hanteren en het combineren vergat. Tegen de verhouding in werd het kort voor rust zelfs 2-1 voor de thuisclub toen de doorgaans zo solide Bink de bal de bal veel te kort speelde op Caine. De spits van AFC zei dank je wel en liet zijn ploeg met een 2-1 voorsprong rusten.

Na de pauze, met Juul nu in het centrum van de verdeling, leek HCSC al direct weer langszij te komen. Mats was zijn tegenstrever weer eens te snel af en bood Diaz een niet te missen kans. Van een paar meter afstand schoot hij echter huizenhoog over.

Het was meteen het laatste wapenfeit van HCSC. De passing liet ernstig te wensen over maar wat nog kwalijker was was het feit dat een aantal spelers geen extra energie in de wedstrijd kon of wilde stoppen. Het bij vlagen goed combinerende AFC profiteerde hier optimaal van en maakte er 3-1 van.

De koppies gingen hangen alleen Jeff, die al het hele seizoen, een sterke indruk maakt, bleef zijn niveau behouden. Het werd uiteindelijk 5-1, een weliswaar geflatteerde maar verdiende zege voor AFC.

HCSC zal moeten beseffen dat het toch anders moet. Lukt dat niet dan zal het zelfs volgende week tegen hekkensluiter JVC nog een hele klus worden.

Doelpunten en assists

Abyonie   5-2
Mats        5-1
Gino         3-3
Daan        2-2
Martijn    1-3
Jaimy      0-1
Elias        0-1

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!