Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Ruime oefenzege voor sterk HCSC JO17-1

Ruime oefenzege voor sterk HCSC JO17-1

HCSC JO17-1

-

FC Den Helder JO17-2

Datum

28 augustus 2021 10:30

Scheidsrechter

R.Rijzinga

Accommodatie

Sportpark De Vlotter
Oosterweg 4 C
1968KM
HEEMSKERK
tel. 0251-244534

Scoreverloop: 10) 1-0 Daan Koorn (pen),  32) 2-0 Daan Koorn,  48) 3-0 Abyonie Flawtantie,  52) 4-0 Mats Boon,  57) 5-0 Diaz Bakker,  80) 5-1

Scheidsrechter: Chella Raap

Opstelling HCSC: Jaimy Janse; Daryan Kruijer, Caine van der Wardt, Bink Keizer, Isis Verwindt; Martijn de Bruin, Daan Koorn, Jeffrey Luiten; Mats Boon, Abyonie Flawtantie, Gijs Tuik

Na een mislukt Corona-seizoen mogen we eindelijk weer voetballen. Met nagenoeg dezelfde spelersgroep starten we de nieuwe jaargang als JO17-1. Ook de staf is dezelfde gebleven met Arno en Dirk als trainers en Ronald (alias Willem) als vlaggenist.

 

Doordat spelers pas laat van vakantie terugkeerden, konden we pas afgelopen week starten met de trainingen, zaterdag direct gevolgd door de eerste en enige oefenwedstrijd tegen FC Helder JO17-2. HCSC, dat een klasse lager speelt, liet zich direct van haar goede kant zien en liet de plaatsgenoten met 5-1 kansloos.

 

Na een kleine 10 minuten opende Daan de score vanaf de stip na een handsbal van een FC-speler. Onze aanvoerder was ook verantwoordelijk voor de 2-0 op aangeven van Gino. FC Den Helder kon in het eerste deel van de wedstrijd nog aardig meekomen maar toch was het HCSC dat de strijd dicteerde.

 

Met regelmatig goed voetbal van HCSC-zijde was het verschil na rust behoorlijk groot. Appie werd op avontuur gestuurd en dat betekende 3-0 , gevolgd door nummer 4 van Diaz. Maar de 5-0 was toch de mooiste treffer. Een crossbal van Caine werd door Gino fraai gecontroleerd. Met een simpele voetbeweging liet hij zijn tegenstander achter waarna hij Mats een niet te missen kans bood. HCSC kreeg nog kansen op meer treffers maar gescoord werd er niet meer. Dat lukte wel FC Den Helder dat letterlijk in de slotseconde de spreekwoordelijke eer redde 5-1. De talrijke ouders en andere toeschouwers hadden zich goed geamuseerd en kijken reikhalzend uit naar de eerste echte wedstrijd, volgende week thuis tegen Wieringermeer.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!