Zegereeks HCSC JO11-1 abrupt onderbroken

Sportlaan 19
1687BR
WOGNUM
tel. 0229-571735

Vandaag werd de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen SV Spartanen JO11-1. In een leuk duel, met 2 gelijkwaardige teams, werd nip verloren met 5-4.

Met 1 nieuwe speler die deze week heeft meegetraind in de gelederen, werd er om 09:30 afgetrapt in de regen.

Meteen wordt duidelijk dat we vandaag een tegenstander hebben die weet wat voetballen is. Toch is het HCSC die het initiatief neemt en de kansen creëert. Dit resulteert in de 0-1 van Nick, op aangeven van Finn. Na verschillende gemiste pogingen die naast gaan of op de lat eindigen, komt Spartanen op 1-1. Toch neemt HCSC weer de leiding in het duel. Invaller Yusuf laat zien wat hij in zijn mars heeft en maakt de 1-2. Niet veel later is hij de aangever bij de 1-3 die door Nick op waarde wordt geschat. Toch komen de Spartanen voor rust nog langszij, eerst 2-3 daarna zorgt een mooi ingeschoten vrije trap voor de 3-3.

In de 2de helft nemen de Spartanen voor het eerst de leiding, 4-3. HCSC toont echter veerkracht en Yusuf maakt zijn 2de van de wedstrijd 4-4. Het is helaas nog niet genoeg. De Spartanen maken nog een goal en nemen opnieuw de leiding, 5-4.

De 5-5 wordt nog wel gemaakt. De keeper van de tegenstander schiet de bal uit zijn handen, deze komt bij Jaivey terecht, die de bal meteen over de keeper in het doel schiet. De spelbegeleider besluit echter dat de keeperbal opnieuw genomen moet worden, vanaf de grond. De 5-4 blijkt uiteindelijk de winnende te zijn.

Een leuke wedstrijd tegen een goede tegenstander. Veel kansen gecreëerd  en 4 keer gescoord met stuk voor stuk goede goals. 5-4 verliezen is niet erg, ook vandaag zagen we weer een strijdend team dat er tot de laatste seconde voor gaat. Het leek af en toe vandaag ook wel alsof de bal er niet in mocht.

SV Spartanen JO11-1 - HCSC JO11-1
5-4 (rust 3-3)