Onmachtig HCSC JO11-1 verliest oefenwedstrijd

IJsselmeerstraat 180
1784MA
DEN HELDER
tel. 0223-694331

Na een korte 3de fase met slechts 2 wedstrijden en een week vakantie is de 4de fase begonnen met een oefenwedstrijd. Op eigen veld loopt HCSC JO11-1 een tikje op, door met 0-2 te verliezen van ZAP JO11-1.

HCSC begint wat onwennig aan de wedstrijd en dat is meteen terug te zien. ZAP weet goed druk te zetten en direct kansen te creëren, waardoor keeper Siep al in de 1ste paar minuten meteen wat te doen krijgt. Na 7 minuten is het dan toch raak en scoort ZAP de 0-1 via een rollertje net langs de binnenkant van de paal.

Hierdoor komt HCSC toch meer in de wedstrijd en ontstaan er verschillende kansen voor o.a. Nick, Stef, Luc en Jaivey. Zoals we al vaker gezien hebben, schort het aan de afronding en komt HCSC niet tot scoren. Toch wordt er bij vlagen goed gevoetbald. De rust wordt bereikt met een 0-1 achterstand en dus is er nog tijd om dit ongedaan te maken in de 2de helft.

De 2de helft is boeiend om te kijken. Er gebeurt veel, maar dat waar de spelers, staf en supporters op hopen blijft helaas uit. HCSC is niet in staat om de enkele kansen die het krijgt om te zetten in doelpunten. ZAP scoort wel, in de 47ste minuut. 8 minuten later is er even opwinding als het lijkt alsof er een goal wordt gemaakt, maar een verdediger van ZAP weet nog net op tijd de bal van de lijn te keren.

Zo eindigt de wedstrijd in een 0-2 verliespartij.

Er kan er een keer verloren worden. 0-2 is ook niet zo heel erg en al helemaal niet in een oefenwedstrijd. We gaan de komende week weer keihard trainen, zodat we er weer met z’n allen staan bij de eerste competitiewedstrijd. Dat is op 12 maart tegen Reiger Boys JO11-3 (uit)

HCSC JO11-1 – ZAP JO11-1 (oefenwedstrijd)
0-2 (rust 0-1)