Past van Haasterstraat 20
1645SG
URSEM
tel. 072-5021918

HCSC JO11-1 heeft de laatste fase in de 2de klasse, en daarmee het competitieseizoen, afgesloten met een nederlaag. De JO11-1 van Dynamo was de sterkere in een vermakelijk duel met 8-3.

De wedstrijd begint meteen vol vuur door beide ploegen. De snelle 0-1 van Nick na 4 minuten, wordt al snel tenietgedaan met de gelijkmaker. Al snel valt ook de 2-1 voor Dynamo, maar na 9 minuten is het Finn die de 2-2 binnenschuift. Weer 1 minuut later is het al 3-2. In de 11de minuut gebeurt er iets wat we nog niet eerder gezien hadden. De bal is bij keeper Siep. Via de verdediging van HCSC belandt de bal bij het middenveld en over verschillende schijven belandt de bal via Finn bij Bailey die de 3-3 scoort. Een aanval waarbij alle spelers van HCSC de bal minstens 1 keer hebben geraakt en de verdediging van Dynamo wordt weggetikt! Vlak na de time-out scoort Dynamo echter de 4-3. Met deze stand wordt de rust bereikt.

In de tweede helft is HCSC helaas geen schim van de ploeg van voor de rust. Het komt niet verder dan enkele schoten op doel, die voor de keeper van Dynamo geen probleem vormen. Dynamo is echter wel op dreef in de tweede helft, HCSC is niet meer bij machte om hier iets aan te doen. Dynamo scoort in de laatste 20 minuten nog 4 keer, is daarmee de winnaar van een sportieve en leuke wedstrijd.

De uitslag doet vermoeden dat HCSC overlopen is. Dat is echter niet het geval. Zeker de 1ste helft werd er goed gespeeld met een schitterende teamgoal als bewijs. Deze goal is zeker doelpunt van het jaar!
De competitie is klaar. We spelen nog wel 3 toernooien de komende 5 weken, waarbij we hard gaan werken zodat we nog wat zilverwerk kunnen binnenhalen. We hebben er zin in!

Dynamo JO11-1 – HCSC JO11-1
8-3 (rust 4-3)
Complex SC Dynamo, 21 mei 2022

Doelpunten:    Nick, Bailey, Finn (allen 1x)
Assists:          Nick, Finn (allen 1x)

Terugblik seizoen 2021/22: We kijken terug op een goed seizoen. 20 wedstrijden, waarin we de jongens als team naar elkaar toe hebben zien groeien en iedereen op zijn eigen manier bijdraagt aan de teamprestaties. Met doelpunten, een assist, een mooie redding of gewoon simpel goed verdedigend werk. Enkele leuke weetjes: Alle spelers hebben minstens 1 doelpunt en 1 assist gemaakt. We scoorden 122 doelpunten, waarvan 1 eigen goal. (en ook nog 13 doelpunten in oefenwedstrijden). Er werden ook 59 assists gemaakt dit seizoen. 1 doelpunt kwam uit een directe vrije trap en 1 doelpunt was een kop-goal. Er werden 35 geweldige keepersreddingen genoteerd door de keepers. 2 keer werd de 0 gehouden. Een greep uit de hoogtepunten van dit seizoen:

• de 4-3 overwinning op ZAP, na een ruststand van 0-3