Lotte Beesedijk 1
1705NA
HEERHUGOWAARD
tel. 072-5715955

De 4de fase van het seizoen is slecht begonnen voor HCSC JO11-1. Met duidelijke cijfers werd de eerste competitiewedstrijd verloren: 7-2.

Dit keer werd er afgereisd naar Heerhugowaard, waar Reiger Boys JO11-3 ons ontving op de Reigerstaete. HCSC begint de wedstrijd, maar al snel blijkt dat Reiger Boys een goede tegenstander is. HCSC is niet bij machte om direct haar stempel te drukken op de wedstrijd en wordt behoorlijk in de verdediging gedrukt. In de 10de minuut belandt de bal dan op de paal naast keeper Siep, 1 minuut later valt wel de 1-0.

Na 5 minuten is het opnieuw raak en scoort Reiger Boys de 2-0. In het 2de kwartier kruipt HCSC iets meer uit zijn schulp en er ontstaan zowaar kleine kansjes voor de blauw-witten, maar gescoord wordt er niet. Op slag van rust maakt Reiger Boys dan ook nog de 3-0.

De tweede helft heeft HCSC wind mee. Hier wordt hoop uit geput dat dat wel eens in het voordeel kan werken. Helaas, niets is minder waar. Reiger Boys scoort in de 5de en 10de minuut de 4-0 en 5-0 en HCSC kan er allemaal weinig tegenoverstellen.

Pas in de 48ste minuut doet HCSC iets terug. Het is dan wel meteen de mooiste actie van de hele wedstrijd. Nick wipt de bal omhoog en poeiert, op de wind, de bal van een meter of 20 over de keeper heen, 5-1. Vlak voor tijd scoort Finn nog de 7-2, met een mooie assist vanaf de rechterkant van Sepp.

We zijn een beetje uit ons doen, getuige de resultaten na de winterstop. Maar volgend weekend wacht er een nieuwe tegenstander en het mooie van voetbal is, dat het dan weer 0-0 is en we het gewoon opnieuw gaan proberen!

Op 19 maart ontvangen we thuis SV Koedijk JO11-2.

Reiger Boys JO11-3 - HCSC JO11-1
7-2 (rust 3-0)