HCSC JO11-1 verliest in eigen huis van koploper

IJsselmeerstraat 180
1784MA
DEN HELDER
tel. 0223-694331

HCSC JO11-1 heeft de mooie overwinning van 2 weken geleden tegen KSV geen vervolg kunnen geven. In een fel duel verliest HCSC van Reiger Boys JO11-3 met 2-8.

Vandaag misten we 2 basisspelers. Gelukkig was Aime bereid om bij ons in te vallen, zodat er met 2 wissels gestart kon worden. Dat Reiger Boys goed kan voetballen wisten we al. De uitwedstrijd werd namelijk met 7-2 verloren en ze zijn niet voor niets de trotse koploper in onze poule met 0 verliespunten.

Dit wordt ook weer meteen duidelijk aan het begin van de wedstrijd, binnen 6 minuten staat HCSC al op een 0-2 achterstand. Toch geeft HCSC niet op en komt het steeds beter in de wedstrijd. Er volgen diverse mooie kansen om de achterstand ongedaan te maken, maar de schoten op doel gaan naast en op de lat.

Na 20 minuten volgt de 0-3 van Reiger Boys. Pas vlak voor rust doet HCSC iets terug. Met een afstandsschot is het Jaivey die de 1-3 scoort. Helaas het laatste woord in de eerste helft aan Reiger Boys, 1-4.

Na rust dringt HCSC iets meer aan, maar blijft het onmachtig in de afronding. Hier maakt Reiger Boys goed gebruik van door de 1-5 te scoren. Opnieuw is het Jaivey die wederom met een schot van afstand nog iets terug doet, 2-5.

Helaas voor HCSC blijft het daarbij. In de resterende 10 minuten speelt HCSC wat rommelig, en daarmee weet Reiger Boys goed om te gaan, met 3 tegendoelpunten tot gevolg.

Helaas verloren vandaag. Toch was HCSC niet de mindere ploeg, alhoewel de uitslag anders doet vermoeden.  Reiger Boys speelden wel een stuk effectiever en waren beter in het afstraffen van de foutjes. Op 7 mei spelen we tegen Kolping Boys JO11-4. De wedstrijd zal worden gespeeld om 10:00 op sportpark de Dogger.

HCSC JO11-1 – Reiger Boys JO11-3
2-8 (rust 1-4)