IJsselmeerstraat 180
1784MA
DEN HELDER
tel. 0223-694331

HCSC JO11-1 heeft vandaag flink aan het doelsaldo gewerkt. Tegen HCSC JO11-2 werd maar liefst 15 keer gescoord en slechts 1 tegendoelpunt geïncasseerd.

Net als vorige week werd ook vandaag een minuut stilte in acht genomen vanwege het overlijden van José Calderon. José is jarenlang in diverse functies actief geweest voor onze club, o.a. in de jeugd en als trainer van het 1ste en 2de elftal, waarmee hij met beide teams wist te promoveren.

De mannen beginnen fanatiek aan de wedstrijd en al in de eerste minuut is het meteen raak. Nick scoort de openingsgoal. Na opnieuw een doelpunt van Nick is het de beurt aan Jaivey om te scoren. Na 10 minuten staat de JO11-1 op een comfortabele 3-0 voorsprong. De tegenstander kan helemaal geen vuist maken en JO11-1 dendert rustig verder. Alle actie speelt zich af op de helft van de JO11-2. Met nog 3 doelpunten van Nick, 1 van Jaivey en Stef, wordt de rust bereikt met een ruime 8-0 voorsprong.

De tweede helft wordt benut om enkele spelers op een andere plek te zetten. Siep gaat naar het veld, zijn plek wordt ingenomen door Nick. Luc schuift door naar de spitspositie, Bailey links-midden. HCSC JO11-2 gaat met 1 speler extra spelen. Veel maakt het allemaal niet uit. Het spelbeeld uit de eerste helft zien we terug in de tweede helft. Met doelpunten van Bailey, Luc, Sepp en Stef loopt de score op naar 14-0. Vlak voor tijd doet JO11-2 iets terug, maar in de laatste minuut rondt Stef nog een puntgave aanval af met de 15de van de wedstrijd.

Een zeer ruime overwinning waarbij het magere doelsaldo van +1 is uitgebreid naar +15. Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken. Op 21 mei spelen we de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. We spelen dan een uitwedstrijd in Ursem tegen Dynamo JO11-1.

HCSC JO11-1 – HCSC JO11-2
15-1 (rust 8-0)