IJsselmeerstraat 180
1784MA
DEN HELDER
tel. 0223-694331

In de tweede competitiewedstrijd heeft HCSC JO12-1 averij opgelopen in de strijd om de eerste plaats in de 1ste fase. Thuis wordt er met forse cijfers verloren van de Spartanen JO12-1: 2-6.

De Spartanen zijn een oude bekende. Vorig seizoen stonden beide teams ook al eens tegen elkaar. Een wedstrijd die niet snel vergeten zal worden, aangezien er een doelpunt werd afgekeurd van HCSC die gewoon had moeten tellen. Dit leverde toen een nipt verlies van 5-4 op.

Hoe anders is deze wedstrijd. HCSC komt niet echt in zijn spel en kijkt binnen 10 minuten tegen een 0-2 achterstand aan. Continu lijkt het wel of de Spartanen overal een man meer op het veld hebben staan. HCSC komt er op spaarzame momenten uit, maar komt niet tot scoren in de 1ste helft. De tegenstander weet echter wel het net te vinden en scoort nog de 0-3. Dankzij keeper Finn loopt de schade niet verder op, maar in de 2de helft zal er toch echt uit een ander vaatje getapt moeten worden.

HCSC komt dan ook wat feller uit de startblokken na de rust. Dat levert zowaar enkele kleine kansjes op, maar tot scoren komen de blauw-witten niet. De Spartanen weten wel het net weer te vinden en lopen uit naar een comfortabele 0-5 voorsprong.

Gescoord wordt er nog wel door HCSC. Bailey drukt de 1-5 binnen op aangeven van Jaivey en het is Jaivey zelf die ook nog tekent voor de eindstand 2-6.

Soms kom je wel eens een tegenstander tegen die wat makkelijker voetbalt en zelfs gewoon beter is. Positief punt is dat niemand het koppie liet hangen en bleef knokken tot de laatste minuut. Volgende week beginnen we weer met een nieuwe wedstrijd met 0-0!

Op 17 september spelen we tegen Schagen United JO12-3. Tegen dit team speelden we vorig seizoen nog 1-1 gelijk. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Groenoord om 09:30.

HCSC JO12-1 – Spartanen JO12-1
2-6 (rust 0-3)