HCSC JO12-1 KOPLOPER AF NA VERLIES BIJ VZV

Rijdersstraat 112
1735GG
'T VELD
tel. 0226-421887

Vandaag op het menu: VZV JO12-1 uit. De opdracht is duidelijk voor iedereen, bij winst wordt de koppositie verstevigd in deze 2de fase.

De wedstrijd start met 8 tegen 9. VZV heeft namelijk 9 spelers staan en komen daarmee binnen 10 minuten op 2-0. Dankzij een oplettende vader wordt de scheidsrechter ingelicht en staat het weer 0-0. Maar HCSC start matig aan de wedstrijd en kijkt wederom binnen 10 minuten tegen een 2-0 achterstand aan. Toch valt kort daarna de aansluitingstreffer. Met een aanval via de linkerkant, waarbij Luc de bal naar Jaivey speelt en deze na een korte rush richting de achterlijn en de bal puntgaaf voorgeeft, heeft Devy de bal alleen nog maar voor het intikken.
HCSC is helaas niet in staat om het tij voor rust nog te keren. In de resterende 10 minuten van de 1ste helft moet het nog 3 tegentreffers incasseren en gaat de kleedkamer opgezocht worden met een 5-1 achterstand.

In de rust worden de spelers opgepept en na een beetje opgewarmd te zijn wordt er weer afgetrapt. HCSC heeft zich een beetje herpakt en er volgens kleine kansjes, maar het is VZV dat zijn 6de doelpunt maakt in deze wedstrijd. Het laatste kwartier van de wedstrijd is wel in handen van HCSC. Via Jaivey (met een knappe assist van Brent) wordt het 6-2 en ook Stef pikt weer zijn doelpuntje mee. Uiteindelijk kunnen de spelers alsnog met opgeheven hoofd van het veld stappen.

Een zwakke eerste helft, gevolgd door een betere 2de helft. Verliezen hoort bij het spelletje en daar leren we dan ook mee omgaan. Volgende week weer een nieuwe wedstrijd die met 0-0 begint!

En dan nog even dit: Dankzij RS-Autoservice loopt de staf van de JO12-1 er warm bij deze winter. Zij hebben 3 winterjassen gesponsord. Deze kwamen vandaag, met een gevoelstemperatuur van -5°C, meteen goed van pas!

Volgend weekend gaan we opnieuw spelen tegen Schagen United JO12-3. De laatste ontmoeting eindigde in een 1-9 overwinning. We zullen zien of de boys dat volgende week opnieuw kunnen waarmaken!

VZV JO12-1 – HCSC JO12-1
6-3 (rust 5-1)