Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwe corona update n.a.v. de persconferentie van afgelopen dinsdag

Nieuwe corona update n.a.v. de persconferentie van afgelopen dinsdag

5 november 2021 11:00


Afgelopen dinsdag is er weer een persconferentie geweest waarin nieuwe maatregelen zijn aangekondigd. Na protesten vanuit de belangenorganisaties van amateursporten zijn er gelukkig enkele aanpassingen gedaan.

De volgende maatregel is vanaf zaterdag 6 november van kracht:

  • Voor de buitensport geldt dat alléén voor de binnenruimtes van de sportlocatie (zoals kleedkamer, toilet, bestuurskamer, sportkantine) en het buitenterras een coronatoegangsbewijs getoond moet worden.

Let op: er is een uitzondering!
Mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en vrijwilligers hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers. Dit geldt echter niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten bij binnen locaties wel een CTB tonen.

We doen een dringend beroep op ieders verantwoordelijkheid om alleen met een coronatoegangsbewijs gebruik te maken van het de kantine en het terras. Bij niet-naleving loopt de vereniging namelijk het risico dat de kantine wordt gesloten en dat boetes worden opgelegd.


OPROEP! Deze maatregel legt nog meer druk op de vrijwilligers van de vereniging. Wij vragen of u ons wil helpen om dit samen te doen en te zorgen dat we de kantine van onze voetbalvereniging kunnen openhouden. Vele handen maken nu eenmaal ligt werk, elk uurtje is er één. Begeleiding is natuurlijk vanzelfsprekend. Geef u op en steun uw voetbalvereniging! Voor vragen kun je een bericht sturen naar secretaris@hcsc.nl.

Door deze maatregelen zal het aantal besmettingen hopelijk teruglopen en houden we iedereen gezond.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

Delen

Lees meer over:
Corona Covid-19 HCSC

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!