Laatste Corona updates - H.C.S.C. Den Helder

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste Corona updates

Laatste Corona updates

Corona update

3 december 11:45  De KNVB heeft het kabinet niet kunnen overhalen tot verruiming van de tijden om te mogen sporten. Dat houdt tot de winterstop het volgende in: -HCSC 1 en 2 spelen geen wedstrijden meer; -Alle andere teams spelen gewoon wedstrijden tot de winterstop; -Er wordt na 17.00 niet getraind op het complex; -Eerder trainen mag, maar doe dit in goed overleg met andere trainers; -De regels voor de zaterdag blijven van kracht (geen toeschouwers langs veld en op de tribune. De kantine is geopend, toegang op vertoon van een geldig CTB en er moet gebruik gemaakt worden van zitplaatsen).


Nieuwe corona update n.a.v. de persconferentie van afgelopen dinsdag

5 november 11:00  Afgelopen dinsdag is er weer een persconferentie geweest waarin nieuwe maatregelen zijn aangekondigd. Na protesten vanuit de belangenorganisaties van amateursporten zijn er gelukkig enkele aanpassingen gedaan.meer »


Nieuwe kantine toegang regels

1 oktober 17:30  Als voetbalclub hebben we te maken met de nieuwe regels voor het gebruik van de kantine vanwege corona. De richtlijnen van de Rijksoverheid hebben wij gepoogd te vertalen in een werkbare situatie.meer »


Corona update

23 november 23:00  Naar aanleiding van het bericht vanuit FC Den Helder, waarbij wordt aangegeven dat zij vanwege een hoog aantal besmettingen in de jeugd, 2 weken dicht gaan. Bij HCSC kan en mag er doorgegaan worden met trainen. Ook de halve competitie die op zaterdag wordt afgewerkt kan vooralsnog gewoon doorgaan. meer »


Corona-update Aanvullende maatregelen vanaf 14-10-2020

20 oktober 22:45  De nieuwste corona-maatregelen zijn bij iedereen vast al bekend. Voor de volledigheid en duidelijkheid melden wij ze toch even.meer »


Aanvullende corona maatregelen vanaf 29-09-2020

2 oktober 13:45  Deze regels gelden voor iedereen en bij alle wedstrijden en trainingen op Sportpark De Dogger!meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!