DEN HELDER
tel. 0223-694331

Uitslag: 2-4
Zaterdag 11 november 2023

Na een regenachtige week kan er dan toch gevoetbald worden op een ook regenachtige zaterdag. De eerste wedstrijd in de 2e fase met als tegenstander ZAP.

ZAP waar de vorige wedstrijd nog van gewonnen werd was deze keer de gelukkige winnaar. Een nat stroperig veld voor beide teams waarin ZAP beter weet om te gaan met de omstandigheden. HCSC komt nog op een mooie 1-0 voorsprong, maar heeft moeite dit vast te houden. ZAP heeft hierin het betere van het spel en komt na de 1-1 ook voor rust nog op een 1-2 voorsprong.

In de rust konden de mannen even opwarmen en met nieuwe energie proberen de wedstrijd te kantelen. In de 2e helft had HCSC zeker het betere van het spel. HCSC had dit betere spel moeten belonen met een doelpunt en misschien wel 2. Echter was het ZAP die de 1-3 maakte. HCSC zette alles op alles en kwam toch weer terug na 2-3.

Het einde van de wedstrijd nadert en HCSC krijgt nog 2 grote kansen, helaas ontbreekt het aan scherpte. ZAP breekt nog 1 keer uit en heeft hierbij alle geluk van de wereld en maken de eindstand compleet met de 2-4.

Al met al geen verkeerde wedstrijd gezien. Probeer altijd positief te blijven naar het team ook al zit het soms tegen. Aankomende donderdag 16 November een inhaalwedstrijd uit tegen VZV.