1-2-3 regel - H.C.S.C. Den Helder

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

1-2-3 regel

1-2-3 regel

Het bestuur van de afdeling veldvoetbal hanteert een beoordeling- en sanctieregeling om gedrag van haar leden te corrigeren en zo nodig leden hun lidmaatschap te ontzeggen.

Stap 1. Nadat alle corrigerende maatregelen van trainers, leiders en/of de jeugdcommissie niet het beoogde resultaat heeft gesorteerd, wordt de zaak aan het veldvoetbal bestuur voorgelegd. Dit college zal aan de hand van de tot haar ter beschikking gestelde informatie, betrokkene een sanctie toewijzen. Deze sanctie kan fluctueren afhankelijk van de ernst/zwaarte van de zaak.

Stap 2. Als betrokkene voor de 2e maal met een zaak bij het veldvoetbal bestuur verschijnt, zal deze een sanctie toegewezen krijgen die anderhalf maal de zwaarte inhoud van de sanctie die toegewezen werd in stap 1.

Stap 3. Als hetzelfde lid voor de 3e maal bij het veldvoetbal bestuur verschijnt, zal deze uitgesloten worden van alle veldvoetbal activiteiten. Het veldvoetbal bestuur zal meewerken aan een overschrijving, mits er geen achterstand in contributiebetaling is. Betrokkene blijft tot aan het eind van het boekjaar contributie plichtig.

Als het jeugdleden betreft onder de 18 jaar zullen de ouders/voogden middels een brief op de hoogte gesteld worden van elke stap in deze 1, 2, 3 regel.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!