HCSC JO15-1 sluit jaar af met nipte overwinning

Saskerstraat 164
1831CP
KOEDIJK
tel. 072-5614900

HCSC JO15-1 heeft de laatste wedstrijd van 2023 weten te winnen. In en tegen Koedijk JO15-2 wordt het 0-1.

De eerste helft valt er weinig te noteren. Het spel kabbelt wat op en neer en behalve wat losse flodders die ruim over en naast gaan, gebeurt er eigenlijk aan beide kanten heel weinig. Het is een sportieve wedstrijd, waarbij de interpretatie van de spelregels van de scheidsrechter soms wat te wensen over laat.

De tweede helft is echter (en gelukkig) van een heel ander kaliber. Beide ploegen gaan ervoor en dat resulteert in een ontzettend leuke wedstrijd met kansen over en weer. Diverse HCSC aanvallen over de zijkant gaan echter naast of op de keeper van Koedijk. Tot in de 61 minuut. De aanval van HCSC gaat over rechts. Pim is aan de bal en hij dribbelt de 16 binnen, schiet, maar de bal stuitert terug, tegen de knie van Aiden aan, waardoor deze binnenrolt in de rechterbenedenhoek, 0-1!

Wat volgt zijn 10 hele spannende minuten. HCSC verdedigt en Koedijk probeert de gelijkmaker de forceren. In minuut 67 lijkt dat te lukken, als een Koedijk speler alleen op de keeper afgaat, maar met een uiterste krachtsinspanning weet Jaryll de ingeschoten bal van de lijn af te halen. HCSC houdt stand en wint!

Door deze overwinning stijgen we naar de 2de plaats in de ranglijst. Dat is tevens de eindstand, super gedaan jongens! We gaan nu eerst even genieten van 3 weken winterstop. We wensen iedereen fijne feestdagen en tot volgend jaar.

Koedijk JO15-2 – HCSC JO15-1
Sportpark De Weijdt, 12:30
0-1 (ruststand 0-0)