HCSC 2

Groep 1 04

12 september 2020 15:00

Onbekend

De eerste ronde is dit seizoen het eindstation voor HCSC 2 in het bekertoernooi. De kwartfinalist van afgelopen seizoen is na de 3-0 nederlaag in Amsterdam tegen Swift uitgeschakeld.

HCSC begon nog wel goed aan de wedstrijd. Swift liet HCSC op het hoofdveld aan het Olympiaplein aan de bal en met een paar kleine speldenprikjes creëerde HCSC een aantal spaarzame mogelijkheden. De grootste mogelijkheid in de eerste helft was een voorzet vanaf de linkerkant van Gianno Sirvania op Aaron Rahakbauw. De rechtshalf nam de bal in één keer op zijn pantoffel waarna de bal uit de woonwijk kon worden gehaald.

Vlak voor rust kreeg HCSC een flinke tik te verwerken. In de 44e minuut was het vanuit een cornerbal een Swift aanvaller die goed kwam inlopen bij de eerste paal en de bal binnen kon koppen, 1-0.

Na rust voetbalde HCSC aardig mee maar kreeg eigenlijk geen kansen. Swift voetbalde makkelijk en breidde de score vervolgens uit met twee goals, eindstand 3-0.

Volgende week de start van de competitie. Dan speelt HCSC om 11:45 in en tegen Aalsmeer 2.