Goede eerste helft brengt overwinning voor HCSC JO10-1

HCSC JO10-1

3e klasse 01

12 september 2020 11:15

Onbekend

De tweede competitiewedstrijd is, dankzij een doelpuntrijke eerste helft, ruim gewonnen.

Al langer bestaat het vermoeden bij de staf dat de 3de klasse, waarin de JO10-1 deze 1ste fase actief is, een maatje te klein is. Ook deze wedstrijd wordt dit vermoeden opnieuw bevestigd.

Al na 10 minuten in de eerste helft staat de score op 1-6. Schagen United kan hier weinig tegenoverstellen en met doelpunten van Nick, Kane, Jaivey en Don loopt de score op naar 3 tegen 13.

In de rust wordt er even gepraat met de begeleiding van de tegenstander en besloten om het veld (dat erg klein was uitgezet) groter te maken en een speler extra in te zetten. Zodoende werd de 2de helft gespeeld met 7 Schagen-spelers tegen 6 HCSC-ers.

Nu moesten de spelers van HCSC een stuk harder werken om de overwinning veilig te stellen. Schagen weet met een man meer nog 4 doelpunten te scoren, HCSC maakt er via Sepp (2x) en Devy nog 3. Uiteindelijk wordt er afgefloten bij en 7-16 einduitslag.

Volgende week zaterdag vervolgt HCSC JO10-1 de competitie. Dan neemt het team het op tegen Duinrand S. uit Schoorl, om 10:00 op eigen veld.

Schagen United JO10-4 - HCSC JO10-1

7-16 (rust 3-13)