1784MA
DEN HELDER
tel. 0223-694331

HCSC JO17-1 – HCSC JO19-1  2-3 (0-3)

Scoreverloop: 18) 0-1 Damian Slagwater (pen) 25) 0-2 Jamal Ibrahim Ibrahim, 40) 0-3  Jamal Ibrahim Ibrahim, 41) Gino v.d. Bovenkamp,  52) 2-3 Gino v.d. Bovenkamp

Scheidsrechter: Chella Raap

Omdat voor 17-1 volgende week de competitie weer gaat beginnen werd er zaterdag een oefenpot tegen 19-1 gespeeld. Voor de feestdagen konden we natuurlijk niet meer in de avonduren trainen maar wel zijn we tijdens de verlengde kerstvakantie een paar keer overdag actief geweest.

Elias en Gijs waren afwezig en daarom werd een beroep op de 15-1-spelers Michel en Finn. Voor Finn was het zijn debuut maar hij was totaal niet onder de indruk van zijn 4 jaar oudere tegenstanders en speelde net als zijn teamgenoot Michel een prima wedstrijd.

Dat gold overigens voor heel 17-1 dat zich van zijn beste kant liet zien maar wel bij rust tegen een 3-0 achterstand aankeek. Scheidsrechter Chella zag in een actie van Michel een overtreding en dat betekende een strafschop waarna 17-1 tot twee keer toe teveel ontzag toonde voor de razendsnelle Jamal die dat goed afrondde. Toch was het spel van 17-1 absoluut niet slecht en in de tweede helft werd dat beeld nog eens versterkt.

Direct na de aftrap strafte Gino een slippertje van doelman Bram af en werd aan de andere kant Jamal veel beter in bedwang gehouden. Na een prima aanval was het opnieuw Gino die de achterstand tot 2-3 verkleinde.

Een gelijkspel was verdiend geweest maar zover kwam het helaas niet maar voor 17-1 waren er voldoende aanknopingspunten om volgende week met het nodige zelfvertrouwen de wedstrijd tegen FC Den Helder tegemoet te zien. Bovendien mag er vanaf woensdag weer in de avond getraind worden, voorlopig om 18.45 uur.