HCSC JO13-1 onderuit tegen Victoria O JO13-1

1e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 01

IJsselmeerstraat 180
1784MA
DEN HELDER
tel. 0223-694331

HCSC JO13-1 heeft nagelaten om de kater van vorige week weg te spoelen. Tegen Victoria gaat de ploeg voor de 2de keer op rij onderuit, met 3-8.

Victoria O is voor HCSC een onbekende. Nog niet eerder stonden beide ploegen tegenover elkaar.

HCSC begint zwak aan de wedstrijd en dat is terug te zien in de score. Al na 5 minuten scoort Victoria de 0-1 en 12 minuten later verdubbelen ze de score. HCSC kan geen vuist maken tegen dit team. Tegen het einde van de eerste helft, staat het 0-4. Pas in de blessuretijd doet HCSC iets terug. Stef, de laatste tijd toch al goed op dreef, scoort de 1-4.

In de tweede helft zien we hetzelfde spelbeeld als in de eerste helft, alhoewel HCSC wel iets meer pit in de wedstrijd legt ten opzichte van de eerste helft. Veel maakt het helaas niet uit want Victoria scoort de 1-5 direct na rust. Wel weet HCSC het gat nog te verkleinen tot 2 doelpunten (2-5 en 3-5). HCSC komt er soms prima door, maar is verder onmachtig voor de goal. Ook Victoria krijgt de nodige kansen, maar paal en lat staan een grotere uitslag (gelukkig voor HCSC) in de weg. Victoria loopt uiteindelijk wel verder uit en trakteert daarmee HCSC op een 3-8 nederlaag.

Het is voor iedereen nog een beetje wennen op een groot veld en een klasse hoger dan voorgaande seizoenen. Volgende week wacht weer een nieuwe wedstrijd en staat het gewoon weer 0-0.
30 september speelt HCSC JO13-1 tegen VIOS-W JO13-1, aftrap is om 12:30 in Warmenhuizen.

HCSC JO13-1 - Victoria O JO13-1

3-8 (rust 1-4)