1784MA
DEN HELDER
tel. 0223-694331

Vandaag was SVW ’27 JO11-3 te gast om aan te treden tegen HCSC JO11-1.

De eerste helft verloopt heel voorspoedig voor HCSC. Na wat kleine speldenprikjes van SVW en diverse gemiste kansen van HCSC, is het in de 12de minuut raak voor de blauw-witten. Bailey ontvangt de bal vanaf de rechterkant van Finn en schuift de 1-0 binnen.

HCSC blijft doorjagen en komt, mede door de voorsprong steeds beter in het spel. Er wordt goed gejaagd op de bal en de verdediging staat zijn mannetje tegenover de tegenstander, die toch ook wel een kop groter is. HCSC komt op 2-0 door een ongelukkig eigen doelpunt, dat wel mede tot stand komt door het dwingende spel van HCSC zelf. 3 minuten voor rust, wordt het nog 3-0. Bailey schiet van dichtbij en de rebound van de keeper komt bij Luc terecht, die het hoofd koel houdt en middels een intikkertje zijn doelpuntje meepikt.

De tweede helft is de spirit er eigenlijk een beetje uit. De HCSC-ers raken steeds vermoeider en worden in de verdediging gedrongen. Na 12 minuten valt dan de 3-1 voor SVW. HCSC doet wat het kan en creëert zelfs nog kleine kansjes, maar SVW neemt volledig controle over de wedstrijd en drukt naar voren. Hiermee dwingen ze HCSC in de verdediging en scoren ze binnen 5 minuten de 3-2, 3-3 en 3-4.

SVW kiest er vervolgens voor om zich te beperken tot verdedigen. Het leidt tot een veldoverwicht van HCSC en enkele kansen, maar tot scoren komt HCSC niet meer.

Eerste helft was top, tweede helft was minder. Dat soort wedstrijden zitten er ook wel eens tussen. Desondanks was het een leuke wedstrijd om te volgen en hebben de boys wederom een goede partij op de mat gelegd, met name in de eerste helft. Op 2 april zullen we wederom naar Heerhugowaard gaan om de degens te kruisen met KSV JO11-2, om 09:00 uur.

HCSC JO11-1 – SVW ‘27 JO11-3
3-4 (rust 3-0)