Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

HCSC JO11-1 kijkt tevreden terug op deelname aan Jumpstyle toernooi

13 juni 2022 8:15

HCSC JO11-1 ging vandaag naar Bolsward om mee te doen aan het Jumpstyle toernooi bij SC Bolsward.
Bij aankomst werd het wedstrijdschema en spelregels overhandigd en bleek dat we 4 wedstrijden gingen spelen van 12 minuten, 3 tegen een 1ste klasser en 1 tegen een 2de klasser.

Een mooie uitdaging weer om te zien waar het team staat.

Wedstrijd 1: HCSC JO11-1 - Schagen United JO11-2 (1-1)
HCSC begint goed aan de wedstrijd en dat resulteert in de eerste minuten al direct in een aantal kansen. Schagen komt er wel af en toe gevaarlijk uit. Na acht minuten is het Devy die de verdiende 1-0 op het bord zet. Schagen zet de laatste minuten aan en komt uiteindelijk nog aan de gelijkmaker. Deja vu: Dit overkwam ons in de competitie dit seizoen ook al een keer tegen Schagen United……..

Wedstrijd 2: SC Bolsward JO11-2 – HCSC JO11-1 (0-0)
Hoe kort 12 minuten is, blijkt wel tegen Bolsward. Nadat het centrale beginsignaal al heeft geklonken, staan beide ploegen nog te wachten op de scheidsrechter die eerst nog een bal moet zoeken. Hiermee gaan kostbare minuten verloren. Hoewel HCSC zich weer van zijn beste kant laat zien, wordt er niet gescoord.

Wedstrijd 3: HCSC JO11-1 – VV Sneek Zwart Wit (0-0)
Sneek toont zich een waardig tegenstander. De wedstrijd is spannend om te volgen met kansen aan beide kanten. Maar ook in deze wedstrijd weten HCSC en de tegenstander niet het doel te vinden, 0-0.

Wedstrijd 4: HS ‘88 – HCSC JO11-1
Ook HS ’88 is een sterke tegenstander. Ze dringen HCSC af en toe diep in de verdediging, waar met kunst- en vliegwerk een tegengoal voorkomen wordt. Uiteindelijk scoort HS ’88 de 1-0. HCSC probeert nog een gelijkmaker te forceren, maar dat lukt niet meer.

HCSC JO11-1 eindigt als 4de in de poule (net als in 2019). Ondanks dat ze hun prestatie niet beloond kregen met een trofee, kunnen we toch tevreden terugkijken, en halen we weer wat momenten uit de wedstrijdjes waar we nog iets harder op kunnen trainen.

25 juni sluiten we het seizoen af met een toernooi bij vv Blokkers.